Heidi Klum, de pe podium la panoul de jurizare „America's Got Talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Heidi Klum, cel mai în vogă supermodel german, părăseşte pasarela pentru a se dedica unei noi provocări televizate: să devină cel mai nou membru al juriului „America's Got Talent“.

Klum (40 de ani) şi-a modelat o carieră mai presus de modeling, graţie emisiunilor precum „Project Runway“ şi „Germany's Next Top Model“, devenind astfel un exemplu demn de urmat  în showbizul internaţional.

Pentru prima oară, modelul va ieşi din „zona de confort“ a modei şi va sta alături de fosta Spice Girl, Mel B., comediantul Howie Mandel şi gazda radio Howard Stern pentru a judeca şi alege cele mai bune şi interesante performanţe ale americanilor, în cel de-al optulea sezon „America's Got Talent“.

„Cred că producătorii se uită la mine ca la un critic. Nu cred că mă vor acolo pentru experienţa în modă. Mă uit la concurenţi pentru talentul lor, nu pentru a judeca dacă lungimea tivului e corectă. Asta fac în emisiunea «Project Runway», nu şi aici“, a declarat Heidi Klum, într-un interviu acordat Reuters.

În ceea ce priveşte criteriile de jurizare proprii pe care le va pune în aplicare, modelul a declarat că va căuta să aleagă şi ceea ce şi-ar dori copiii ei să vadă. „Voi privi lucrurile din punctul de vedere al unei femei, al unei mame, al cuiva care a văzut multe astfel de showuri. Mă gândesc dacă această interpretare mi se pare interesantă, dacă aş vrea să o mai văd o dată, dacă copiilor mei le-ar plăcea să se uite la aşa ceva“, a mărturisit aceasta.

Klum a mărturisit că îşi doreşte să vadă showuri care o vor surprinde, care îi vor arăta lucruri nemaivăzute până acum. „Nu m-am văzut niciodată în postura de membru al juriului pentru că mă uitam la show de pe canapeaua de acasă. Am fost flatată că au vrut (organizatorii „America's Got Talent”, n.r.) că eu să fac parte din acest proiect“, a declarat vedeta.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite