VIDEO Un moldovean a făcut ca inimile juraţilor "America's Got Talent" să stea în loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul a stat cu sufletul la gură în timpul reprezentaţiei lui. Juriul s-a ridicat în picioare ca să-l aplaude. "Ceea ce faci e extrem de periculos", i-a spus Sharon Osbourne.

Un moldovean de 18 ani i-a uimit pe americani cu reprezentaţiile lui. În lupta pentru marele premiu al competiţiei "America's Got Talent", Cristian Sandu, originar din Repulica Moldova, a încercat un număr extrem de periculos, însă, în timpul execuţiei, a căzut.

Băiatul intenţiona să stea deasupra unor cilindri de metal aşezaţi unul peste celălalt, fiind înconjurat de un cerc de foc. "În seara asta, voi prezenta un număr extrem, ceva ce nu s-a mai făcut până acum. Prietenii și rudele mele sunt  împotrivă, nu vor să fac asta. Prestația mea se poate încheia doar în două feluri: ori îmi fac numărul corect și ies teafăr în fața juriului, ori voi fi luat de ambulanță”, a declarat Cristian în filmuleţul de prezentare.

Abilităţile de echilibristică le-a moştenit de la tatăl lui, băiatul provenind dintr-o familie de circari. Mama lui, Lucia, a fost neuro-chirurg în Chişinău. După moartea ei, Cristian s-a hotărât să urmeze facultatea de medicină.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite