FOTO Noi eliminări şi o probă de porc la „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei chefi au ştiut cum să stimuleze concurenţii şi de data aceasta FOTO Facebook
Cei trei chefi au ştiut cum să stimuleze concurenţii şi de data aceasta FOTO Facebook

O nouă ediţie a emisiunii „MasterChef“ s-a încheiat, iar în joc nu au mai rămas decât 12 concurenţi. Au părăsit competiţia Vlad Mureşan, care a cedat testului sub presiune, şi Gina Jalbă, care a dezamăgit juriul la ultima probă a concursului.

Dacă în ediţia trecută membrii echipei albastre, Ionuţ Iancu şi Bogdan Roman au fost cei care au părăsit platoul „MasterChef“, de data aceasta le-a venit rândul casnicei Gina Jalbă şi somelierului Vlad Mureşan.

Primul care a trebuit să renunţe la şorţul  „MasterChef“ a fost Vlad. Acesta a clacat la testul sub presiune, când a confundat leuşteanul uscat cu tarhonul. La finalul competiţiei, chefii trebuiau să aleagă între Maria Pop, tânăra care a impresionat prin ingeniozitate la proba meniurilor afrodisiace din emisiunea trecută, şi Gina, care nu a mai reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor lui Chef Florin, Chef Cătălin şi Chef Sorin. Aceştia şi-au luat la revedere de la ea, urându-i succes în continuare.

În următoarea ediţie „MasterChef“ urmează un nou test sub presiune, în care concurează Rareş Burducea, Ana Rotaru, Mihai Toader, Nicuşor Coroamă, Maria Pop, Nini şi Ioana Tecşa.

Emisiunea a început promiţător, cu un invitat special, chef Marcello, iar concurenţii au fost nevoiţi să recreeze un fel de mâncare preparat de acesta, mai exact paste. Deşi au existat mici tensiuni din cauza felurilor de mâncare care „zburau“ la gunoi, cei 14 participanţi au reuşit să treacă cu bine peste această probă.

image

A urmat testul sub presiune, în care Vlad, Ioana, Gina, Maria şi Traian trebuiau să ghicească o serie de ingrediente prin miros şi gust. La această probă Vlad a fost cel care a pierdut, în momentul în care a confundat leuşteanul uscat cu tarhonul. Cu regret a trebuit să lase în urmă şorţul „MasterChef“. 

image

Proba cutiei misterelor a dezvăluit o adevărată surpriză pentru concurenţi. Aceştia au avut de preparat un homar, lucru care le-a provocat repulsie multora. „Nici nu ştiam cum să pun mâna pe el“, a declarat amuzată Maria Pop.

Competiţia a fost un adevărat chin pentru Mihai, care nu putea mirosi şi gusta nimic, din cauza unei răceli. Ca de obicei, Alex i-a surprins pe chefi cu o supă de homar şi cu coadă de homar flambată cu coniac. Inventivitatea sa nu a rămas nerăsplătită, acesta trecând mai departe în etapa următoare. 

MasterChef 6

Cu toate acestea, marea câştigătoare a fost Maria Secrieriu. „E prima dată când găteşti ceva şi mă răstorni“, a lăudat-o chef Scărlătescu.

Maria a primit un avantaj pentru proba următoare. Ea a ales pentru fiecare concurent câte o bucată de carne de porc, de la picioare la cap. 

image

Astfel, câţiva dintre cei mai descurcăreţi concurenţi au fost puşi în dificultate, printre ei aflându-se şi Traian, care a primit picioarele, Alex care a primit capul şi Rareş care s-a ales cu rinichii.

Proba a creat mari probleme în special lui Victor, care, vegetarian fiind, nu şi-a putut gusta preparatul. Cu toate acestea, chef Florin părea foarte încrezător în talentul concurentului. La finalul probei, acesta ardea de nerăbdare să guste din coastele de porc gătite de Victor. „Nu cred că nu poţi să guşti chestia asta. Bravo!“, i-a spus acestuia după ce i-a încercat costiţele caramelizate la cuptor. 

image

Per total, cei trei chefi au fost mulţumiţi de evoluţia concurenţilor. „Suntem mai muţumiţi decât ne aşteptam. Cine pleacă acum acasă, o face cu capul sus“, a declarat chef Sorin Bontea.

De data aceasta a venit rândul Ginei Jalbă să renunţe la şorţul „MasterChef“, după ce a dezamăgit juriul cu preparatul său modest din cotlet de porc.

image

    

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite