Florin Salam, surpriza din finala X Factor. Cântăreţul va urca pe scenă alături de nepotul lui FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala "X Factor" va avea loc vineri, 18 decembrie, iar concurenţii şi antrenorii au muncit pentru ca momentele care vor fi prezentate pe scena show-ului de la Antena 1 să fie unele cu adevărat spectaculoase.

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 şi Sonia Mosca vor lupta în marea finală "X Factor" sezonul 9. Aceştia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci şi una alături de mentorii lor şi alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România.

Concurenţii au petrecut ore în şir la repetiţii, iar fiecare dintre aceştia a pregătit trei momente pentru ultima etapă din concurs.

Cei patru băieţi de la Super 4 au cunoscut-o pe Raluka, cea alături de care vor avea un moment special, dar vor interpreta şi o melodie alături de mentorul lor, Florin Ristei. 

Delia a avut o provocare în a găsi un invitat special cu o voce care să se potrivească perfect cu cea a Soniei Mosca, însă rezultatul este unul care se anunţă spectaculos: Sonia va avea un duet cu Monica Anghel.

image

Pentru a pune în valoare emoţia şi acurateţea care au scos-o în evidenţă pe Andrada Precup, Ştefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici şi Adrian Daminescu.

Adrian Petrache şi Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de unchiul acestuia, interpretul de manele Florin Salam.

image

Adrian Petrache, tânărul care a făcut furori datorită vocii sale şi atitudinii dezinvolte este nepotul lui Florin Salam. Adrian Petrache, puştiul care a devenit viral după ce a ajuns pe net un clip cu el în care se bucura că este primul bărbat din familia lui care a reuşit să ia BAC-ul, s-a apucat serios de muzică de când a apărut pe scena „X Factor”. 

Citeşte mai multe informaţii despre finalişti pe click.ro. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite