Au fost stabiliţi finaliştii X Factor! Cine sunt şi cum i-au impresionat pe juraţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
X Factor, FOTO Arhivă
X Factor, FOTO Arhivă

Vineri, 11 decembrie, a avut loc cea de-a două etapă a semifinalei X Factor 2020. Duelurile au fost acerbe, iar concurenţii au încercat să îi impresioneze pe juraţii exigenţi pentru a obţine un loc în finala din 18 decembrie şi a fi mai aproape de premiul de 100.000 de euro. Iată cine sunt concurenţii pe care îţi vei vedea în ultima etapă a competiţiei.

În echipa Loredanei lupta a fost una intensă, iar decizia a fost foarte grea pentru jurata X Factor. Ea a ales să meargă mai departe cu Adrian Petrache, tânărul cu suflet sensibil, îndrăgostit de chitară, care a impresionat-o alegând să interpreteze o melodie în limba franceză, scrie Click.ro.

„Adrian când a venit cu acest cântec la mine am zis da, e un cântec necunoscut (...) şi cumva cred că e bine să cânţi piese care nu sunt atât de consumate. Ce-mi place la tine şi am admirat de prima dată când ai apărut la audiţii este că nu ai frică şi îţi place să rişti. Îţi place să iei lucruri care există deja şi să transformi, să reinventezi şi este o calitate extraordinară”, au fost cuvintele de laudă ale Loredanei la adresa elevului său.

Ştefan Bănică Jr. a trebuit să aleagă între Alexandra Sîrghi şi Andrada Precup. Şi de această dată, Andrada a fost cea care l-a convins de capacităţile sale vocale impresionante şi a obţinut biletul juratului spre marea finală. „Aţi cântat excelent amândouă. Iarăşi m-aţi surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiţii şi până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzaţională. Tu reprezinţi pentru mine forţa, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoţie, nu am auzit acurateţe mai mare decât a Andradei”, a spus Ştefan Bănică.

Citeşte aici cine Andrada Precup, finalista X Factor care l-a făcut pe Ştefan Bănică să plângă

Florin Ristei merge mai departe cu trupa Super 4, italienii talentaţi care au făcut furori cu interpretarea melodiei "Show Must Go On" a celebrei formaţii britanice Queen. Adolescentele din Tiny Tigers au părăsit competiţia. “Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între nişte fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni şi care au repetat de câteva ori împreună şi care astă seară m-au spart. Aţi cântat senzaţional, peste aşteptările mele, peste ultima repetiţie. (…) Celălat grup pe care l-aş putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aş putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesionişti”, acestea au fost cuvintele lui Florin Ristei înainte de a alege ca cei de la Super 4 să continue concursul.

Citeşte cine este a patra persoană care merge în finală pe Click.ro.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite