Filme de comedie. Patru recomandări pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de comedie. Adam Sandler poate fi urmărit în „Băiatu` tatii”
Filme de comedie. Adam Sandler poate fi urmărit în „Băiatu` tatii”

Programul TV de astăzi anunţă câteva filme de comedie interesante. Pe TV 1000, de exemplu, va fi o comedie romantică.

Filme de comedie. Prinţul Texasului. Cinemax 2. 18:05. Alvin şi Lance îşi petrec vara lui 1988 vopsind marcajele pe un pustiu şi interminabil drum de ţară. Lance suportă cu greu izolarea şi faptul că se află atât de departe de petreceri şi fete. Nu la fel stau lucrurile cu seriosul Alvin, care scrie scrisori pline de pasiune iubitei sale, sora mai mare a lui Lance. El şi mai tânărul său coleg rătăcesc prin pădure într-o maşină mică, se contrazic, se ceartă, se împacă.

Filme de comedie. Recruţii. HBO Comedy. 21:25. Când John Winger îşi pierde slujba, maşina, apartamentul şi prietena, toate într-o singură zi, decide că nu mai are decât un singur lucru de făcut: să se înroleze! John îl convinge şi pe Russell, prietenul lui, să i se alăture. Unde altundeva puteau să salveze lumea şi să cunoască fete? La început, armata nu li s-a părut atât de grea: haine noi, noi prieteni, tunsoarea era acceptabilă, cunosc chiar şi câteva fete? Erau convinşi că armata este un fel de staţiune balneară. Dar norocul îi părăseşte.

Filme de comedie. „Băiatu` tatii”, pe Digi Film

Filme de comedie. Oh ca în Ohio. TV 1000. 21:30. Privind din afară, Priscilla (Parker Posey), pare să aibă tot ce şi-ar putea dori cineva de la viaţă: o carieră grozavă, un cămin minunat, o căsnicie perfectă cu soţul său Jack (Paul Rudd), un profesor de liceu. Dar, în realitate, Priscilla are un secret care o macină. Nu s-a simţit niciodată pe deplin satisfăcută din punct de vedere intim. Nu a simţit niciodată că se poate lăsa dusă de val, să se relaxeze în totalitate. Această insatisfacţie a sa a început însă să îi afecteze căsnicia. 

Filme de comedie. Băiatu` tatii. Digi Film. 20:00. Într-o bună zi, adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toţii ştim ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea şi lăsând-o însărcinată. Cum era de aşteptat, povestea lor de dragoste se termină prost - doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite