Filme de acţiune interesante din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de acţiune. John Travolta joacă în „S-a furat un tren”
Program TV azi. Filme de acţiune. John Travolta joacă în „S-a furat un tren”

În seara aceasta, cei care vor să vadă filme de acţiune au în program TV azi câteva pelicule interesante. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de acţiune. Ţinta: Preşedintele. HBO3. 23:00. Oskari e un băiat timid de 13 ani. Tradiţia poporului său spune că a venit timpul ca băiatul, la fel ca strămoşii lui, să petreacă o zi şi o noapte singur în sălbăticie. Înarmat doar cu un arc cu săgeţi, el trebuie să se întoarcă din pădure cu un trofeu care să fie dovada că a devenit bărbat. 

Singur şi înspăimântat, băiatul rătăceşte printr-o pădure imensă când aude un zgomot asurzitor. Grăbindu-se să vadă ce se întâmplă, Oskari descoperă o capsulă de salvare, dar şi că aparţine avionului care transportă cel mai puternic om al lumii? Air Force One, iar înăuntru se află un om grav lovit. E însuşi preşedintele Statelor Unite.

Program TV azi. Filme de acţiune. Mad Max 2: Războinicul şoselelor. TNT. 22:00. Acţiunea se petrece în „Mad Max 2”, câţiva ani după moartea soţiei şi a copilului său, când fostul ofiţer de poliţie Max (Mel Gibson), devenit un călător singuratic, rătăceşte prin sălbăticiile Australiei. O Australie devastată de un război nuclear şi unde rezervele de petrol sunt acum nepreţuite. Max va fi pus în situaţia deloc plăcută de a trebui să apere o comunitate de oameni cinstiţi, care exploatează o rafinărie, de banda de atacatori care o terorizează. 

Program TV azi. Filme de acţiune. „Punct de impact”, pe Pro Cinema

Program TV azi. Filme de acţiune. S-a furat un tren. Digi Film. 20:00. Walter Garber este dispecer la metroul din New York. O zi obişnuită la muncă este transformată în haos de o crimă pusă la cale de Ryder, liderul unei grupări armate care ameninţă cu moartea pasagerii unui metrou dacă nu primeşte o recompensă într-o oră. Pe măsură ce timpul se scurge, angajaţii lui Garber pun la cale un plan pentru a salva ostaticii. Rămâne însă o problemă: chiar dacă hoţii reuşesc să pună mâna pe bani, cum vor scăpa?  

Program TV azi. Filme de acţiune. Dl Holmes. Cinemax 2. 21:00. Recent întors dintr-o călătorie în Japonia, unde fusese în căutarea unei plante rare, el devenise martor al distrugerilor provocate de războiul nuclear. El locuieşte într-un sat cam amorţit, undeva în afara Londrei, împreună cu menajera şi cu Roger, fiul acesteia. Deşi este de ceva vreme pensionar, detectivul este bântuit de un caz nerezolvat care se întâmplase cu 50 de ani în urmă şi din care îşi mai amintea doar fragmente. Astfel, înainte de a fi prea târziu pentru el, Holmes încearcă să găsească răspunsuri în ceea ce priveşte misterele vieţii şi ale iubirii.

Program TV azi. Filme de acţiune. Punct de impact. Pro Cinema. 20:30. Acţiunea filmului se centrează pe viaţa eroinei principale Kelly Reyes, o vedetă frumoasă şi sexy de volei pe plajă. După ce Kelly întâlneşte un enigmatic reporter pe nume Holden, o serie de evenimente bizare încep să se petreacă atât în viaţa ei personală, cât şi în viaţa persoanelor din anturajul său. La prima vedere Holden pare un tânăr carismatic, atrăgător, inocent şi inofensiv, dar în curând Kelly îşi va da seama că bărbatul a dezvoltat o adevărată obsesie pentru ea şi că are o latură sumbră şi ascunsă care l-ar putea transforma oricând într-un autentic pericol pentru ea şi pentru oamenii dragi ei. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite