„Ferma vedetelor“: lupta pentru marele premiu se strânge după plecarea Roxanei Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ferma vedetelor“. Au mai rămas doar trei săptămâni din cele trei luni pe care vedetele le-au petrecut la fermă, izolate, fără confortul vieţii moderne. Vica Blochina, Cristina Cioran, Gina Pistol, Ionuţ Iftimoaie, Augustin Viziru, Dan Helciug şi George Vintilă au rămas în cursa pentru premiul cel mare, după ce Roxana Ionescu şi-a luat la revedere de la colegii săi în urma duelului cu Vica.

Concurenţii de la „Ferma vedetelor“ şi-au unit forţele, la îndemnul lui Nea Raţă, şi au creat o capsulă a timpului. Vedetele au făcut, astfel, o listă cu numele tuturor care se aflau în fermă în acel moment şi au scris câteva gânduri pe o foaie. Aceste lucruri au fost băgate, apoi, într-o sticlă şi îngropate în curte, iar această acţiune a stârnit emoţii puternice. 

Concurenţii şi-au amintit cât timp a trecut de când au intrat în casă, cât de puţin a rămas, dar şi de toţi colegii, care le-au fost alături încă de la început, dar nu mai sunt. „M-am gândit la toţi cei care au trecut pe aici şi m-am emoţionat. Mi-am adus aminte de orele alea fericite, petrecute aici cu primi veniţi în fermă, şi mi-am dat seama că încă nu s-a produs despărţirea de fiecare“, a spus Cristina Cioran, cu lacrimi în ochi.

„Ferma vedetelor“: George şi Dan, prinşi într-un „duel verbal“

Cele două dueliste, Vica şi Roxana, s-au retras în camerele izolate din pădure, însă nu înainte de a primi sfaturi şi încurajări, fiecare de la prietenii ei. George i-a pregătit Roxanei un sac de lemne, organizat exact în ordinea în care trebuiesc puse pe foc, pentru a-i fi mai uşor să se încălzească. Gestul lui de generozitate a fost auzit de Vica, iar când au plecat să o conducă spre camera din pădure, Dan a luat sacul pregătit pentru Roxana şi i l-a dat Vicăi.

„Viclenia“ lui Dan nu a putut fi trecută cu vederea de către George, iar Cristina a fost prinsă la mijloc în disputa dintre cei doi: „I-aţi luat sacul de lemne Roxanei. Nu vă e ruşine? Unde duce, frate, nesimţirea asta?“, a spus George. Deşi a fost „prins cu mâţa-n sac“ Dan a spus iniţial că nu ştie despre ce este vorba, însă apoi, şi-a recunoscut vina şi şi-a cerut scuze faţă de George Vintilă: „George, îmi pare rău. Am confundat sacii. Mea culpa“. George, însă, a refuzat să-l creadă, iar subiectul a fost dezbătut şi înainte de a începe duelul, unde s-a dovedit că sacul pregătit pentru Roxana avea un semn aparte.

„Ferma vedetelor“: Roxana, Vica şi duelul din hambar

După duelul verbal dintre George şi Dan, a urmat duelul din hambar dintre Roxana şi Vica.

La prima probă, „Potcoveşte băţul“, cele două au avut la dispoziţie 15 potcoave pe care au trebuit să le arunce, pe rând, pe un băţ. Cea care a reuşit să arunce cele mai multe potcoave a fost Vica.

La cea de-a doua probă, „Puntea suspinelor“, ele au trebuit să care boabe de porumb doar cu mâinile, dintr-o parte în alta, mergând pe o bârnă. De această dată, Roxana s-a dovedit a fi mai bună şi a câştigat proba reuşind să mute cea mai mare cantitate de porumb în doar cinci minute.

Roxana şi Vica, la proba  „Puntea suspinelor“ FOTO Pro TV

image

Pentru cea de-a treia probă, „Înfulecă tot“, duelistele au trebuit să mănânce o strachină mare de mămăligă cu brânză şi smântână, felul lor principal de mâncare din fermă de foarte mult timp. Când au văzut mâncarea ceilalţi concurenţi s-au oferit să le ajute: „De poftă, că de foame suntem rupţi“, a spus Augustin ironic. Ultima probă a fost încărcată de tensiune, întrucât Roxana a fost pusă în mare dificultate. Faptul că ea nu poate să mănânce smântână, în general, a făcut-o să cedeze, chiar dacă colegii săi şi Iulia au încurajat-o până în ultimul moment. 

Roxana şi Vica, la proba  „Înfulecă tot“ FOTO Pro TV

image

„Ferma vedetelor“: Roxana a părăsit competiţia în aplauzele tuturor.

După duel, însă,  Roxana le-a spus fermierilor: „Am câştigat mult. Am câştigat prieteni, am câştigat oameni care am simţit de foarte multe ori că le pasă“, apoi a părăsit „Ferma Vedetelor“ în aplauzele lor.

În ediţia de luni, 11 mai, difuzată la PRO TV, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea cum se complică jocurile de strategie, fiind atât de aproape de marea finală, de ce se enervează Gina, dar şi pe cine a lăsat Roxana în postul de fermierul săptămânii.

„Ferma vedetelor“, urmărită de aproximativ 1,2 milioane de români

„Ferma Vedetelor“ a fost urmărită între orele 22:25 - 00:26, de aproximativ 1,2 milioane de români la nivel naţional. În minutul de aur, de la 23:58, aproximativ 1,4 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienţă cu 8,6 puncte de rating şi 24.4% cotă de piaţă, în timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obţinut 5,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16.1%.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite