„Ferma Vedetelor“: Gina Pistol a ales primul duelist al acestei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gina Pistol şi-a ales primul duelist al acestei săptămâni în persoana Vicăi Blochina, iar în calitate de stăpână a „Fermei Vedetelor“ a adus un nou suflu în rândul celebrităţilor care au muncit cot la cot cu nea Raţă.

„Ferma Vedetelor“: dragoste şi pace, cu Gina la conducere

Atmosfera s-a mai relaxat la „Ferma Vedetelor“ şi se pare că deviza Ginei, fermierul săptămânii, de a fi pace şi dragoste în fermă cât este ea la conducere, a funcţionat. Fermierii au început să glumească şi să muncească cu spor alături de nea Raţă.

Dimineaţa, concurenţii au constatat cu surprindere că barometrul făcut de Busu funcţionează perfect. Acul s-a ridicat, iar soarele strălucea deasupra fermei. Dan a compus o nouă piesă pentru colegii săi - „Prienteni Buni, Nebuni, Dar Buni“, care a fost lansată ieri seară şi i-a adunat pe toţi în jurul mesei pentru o scurtă cântare.

Nea Raţă i-a pus la treabă pe fermieri: au greblat curtea, au curăţat paiele, au măturat, au terminat de construit porumbarul şi au săpat.

Faptul că Vica şi Augustin sunt servitorii săptămânii, a stârnit situaţii amuzante: „Profit de situaţia asta, în care cei doi, aceşti Romeo şi Julieta ai fermei, nu se înţeleg deloc şi tot încerc să îi apropii“, a spus Gina. Ei trebuie să lucreze şi să doarmă împreună, după ce au avut mai multe conflicte de-a lungul show-ului.

image

Fermierii au muncit cu spor FOTO Pro TV

„Ferma Vedetelor“: sărutul pătimaş al lui Augustin Viziru

Cei doi servitori au fost trimişi în pădure să culeagă urzici şi leurdă, însă această sarcină a fost refuzată iniţial de Augustin. „Cred că îi e frică de mine“, a spus Vica. Într-un final, cei doi au acceptat sarcina, dar Augustin a făcut tot posibilul să nu se întâlnească cu colega lui. Întorşi din pădure, la îndemnul lui nea Raţă, Augustin a sărutat-o pe Vica cu patos. „Mamă! Marfă! S-a unit apa cu uleiul“, a spus nea Raţă, iar Vica a completat: „Dar ce pupic, mamă ce bărbat! Ce pupic! Chiar pupă bine! Îmi place şi mai mult de el“.

image

Augustin Viziru a sărutat-o pe Vica Blochina FOTO Pro TV

Iulia Vântur a dezbătut cum a fost noaptea servitorilor în fân, iar glumele au fost savuroase. Alegerea primului duelist a tras balanţa către zona fetelor. Gina a ales-o pe Vica pentru a lua parte la duelul de sâmbată: „Am voie să aleg un bărbat? Mi-ar plăcea un duel cu Augustin“, iar Iulia a completat: „Puteţi să îl faceţi în seara asta“. Aceste cuvinte le-au dat fermierilor ideea de a face un duel de antrenament între ei pentru o miză mare: carne pentru grătar, cartofi prăjiţi şi salată.

În ediţia de astăzi telespectatorii îi vor vedea pe concurenţi cum se luptă la duelul improvizat pentru a obţine o masă adevărată, pe cine primesc în vizită fermierii ca să le vorbească despre ce le pregătesc astrele, dar şi pe cine va alege Vica să îi fie adversară în lupta de sâmbătă.

„Ferma Vedetelor“, în topul preferinţelor spectatorilor

„Ferma Vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:31 - 21:28 de aproximativ 1,5 milioane de români la nivel naţional. În minutul de aur, de la 21:27, aproximativ două milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a obţinut 9.1 puncte de rating şi 25% share, în timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obţinut 4.4 puncte de rating şi 12% share.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite