Cine sunt cei 10 Războinici din cel de-al treilea sezon Exatlon FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kanal D a dezvăluit numele celor zece concurenţi care compun echipa Războinicilor în cel de-al treilea sezon Exatlon, competiţie ce va fi difuzată din nou la postul turcesc începând de săptămâna viitoare.

Sezonul trei Exatlon, prezentat tot de Cosmin Cernat, va începe pe 12 ianuarie şi va fi difuzat patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marţi, de la ora 20.00. 

Echipa albastră şi-a adunat şi ea componenţii, aşa că toţi concurenţii au plecat spre exotica Republică Dominicană, locul unde îi aşteaptă experienţa a vieţii lor. Astfel, din echipa Războinicilor fac parte luptători de MMA, karate, judo, dansatori, cu toţii tineri pasionaţi de domeniul sportiv, ambiţioşi, dar şi conştienţi că intră într-o luptă dificilă.

Kanal D a anunţat numele celor zece Războinici ai sezonului trei Exatlon, după cum urmează:

Andrei Angelescu (24 de ani) este coregraf şi dansator, un spirit liber, un tânăr optimist căruia îi plac provocările şi să simtă emoţia şi să o transmită, în stare cât mai pură, celor din jurul său. E pasionat de fotbal, tenis şi înot. A avut numeroase apariţii în show-uri internaţionale alături de celebrele Inna şi Delia.

    

Gabriel Nedelcu (21 de ani) practică dansul sportiv, este un tânăr echilibrat, creativ, în care telespectatorii vor regăsi  trăsăturile fratelui acestuia, Alex Nedelcu, fost concurent în primul sezon. Crede cu tărie că perseverenţa şi încrederea în el însuşi îl vor ajuta să ajungă acolo unde îşi doreşte.

Imagine indisponibilă

Mihai Berar (29 de ani) lucrează în M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat şi cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo. Echilibrat, ambiţios, acesta pare să fie un adversar redutabil în concurs.

Imagine indisponibilă

Jimborean Ovidiu (30 de ani) este luptător de MMA,  un concurent plin de energie, ambiţios, care a obţinut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion. Îşi doreşte ca oamenii să îl cunoască prin intermediul show-ului exact aşa cum se autodescrie: „simplu, umil“. 

Imagine indisponibilă

   

Irina Postolea (40 de ani) este antrenoare de  judo, o femeie cu o poveste de viaţă impresionantă, pe care telespectatorii show-ului o vor descoperi în curand. A participat la numeroase competiţii şi îşi doreşte să simtă din nou, prin toţi porii, emoţia şi adrenalina concursului. 

Imagine indisponibilă

Nicoleta Iuliana Luncă (23 de ani) este instructor sportiv, are la activ nouă ani de handbal de performanţă,  dar a cochetat şi cu fotbalul. Îşi doreşte să demonstreze că, dincolo de sensibilitatea ce o caracterizează, are puterea să treacă peste obstacole de orice fel şi să ajungă cât mai departe în concurs.  

Imagine indisponibilă

Ana Maria Cazan (22 de ani) este o atletă desăvârşită, deţine mai multe titluri naţionale şi internaţionale. În prezent este masterandă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Imagine indisponibilă

   

Alexandru George Stoica (27 de ani), instructor de fitness, îşi doreşte să ajungă în finală şi să caştige trofeul. Spune că altruismul este calitatea care îl va ajuta să se integreze în echipă. Introvertit şi hotărât, Alexandru îşi doreşte să iasă din zona de confort şi să îşi forţeze limitele la maximum.

Imagine indisponibilă

Ana Popescu (19 ani) practică karate şi e deţinătoarea unor importante titluri naţionale, europene şi mondiale. În prezent este studentă la UNEFS. Îi place să rişte, nu o domină niciun fel de teamă şi crede că are calităţile necesare pentru a ajunge în finală.     

Imagine indisponibilă

Ana Maria Stamen (19 ani) practică dansul contemporan şi modern, a trecut 12 ani şi prin experienţa  baletului. Dincolo de calităţile fizice, Ana Maria crede şi în norocul care a însoţit-o de-a lungul vieţii şi se vede ajungând cât mai departe în concurs. Aşteaptă cu nerăbdare să îi cunoască pe coechipierii săi.  

Imagine indisponibilă
TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri