„Cum o chema pe oaia din balada Mioriţa?“: răspunsul neaşteptat al unui ascultător Europa FM a stârnit hohotele de râs ale matinalilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un participant la concursul „Dublu sau nimic“ din cadrul matinalului „Deşteptarea“, de la Europa FM, a reuşit să-i amuze copios pe prezentatorii Vlad Petreanu şi George Zafiu cu răspunsul său neaşteptat la întrebarea „Cum o chema pe oaia din balada Mioriţa?“

Eugen din Târgu Mureş a intrat în direct, luni dimineaţă, la matinalul prezentat de Vlad Petreanu şi George Zafiu, în încercarea de a pune mâna pe premiul de 800 de euro pentru care trebuia să răspună la 4 întrebări, având la dispoziţie câte 8 secunde pentru fiecare. Jocul s-a oprit, însă, după prima întrebare, care i-a pus capac ascultătorului şi a stârnit hohote de râs în studioul Europa Fm.

„Cum o cheamă pe oaia din balada Mioriţa?“, l-a întrebat Zafiu pe ascultător. Extrem de serios, Eugen a răspuns: „Laie...“, iar după o pauză în care se auzeau râsetele înăbuşite ale prezentatorilor, Zafiu l-a întrebat „Şi mai cum?“ – „Bucălaie. Laie Bucălaie“, a continuat bărbatul.

Răspunsul memorabil al lui Eugen a atras simpatia matinalilor, care l-au lămurit că era o întrebare capcană venită din partea lui Moise Guran, căci „Mioriţa“ este chiar numele oii din baladă. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite