Cine sunt finaliştii Vocea României. Chirilă şi Despot, în lacrimi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telespectatorii au decis vineri seară finaliştii celui de-al şaptelea sezon „Vocea României“. Anul acesta, spre deosebire de ultimii doi, fiecare antrenor are câte un concurent în ultimul act al show-ului. Semifinala a fost marcată de momente emoţionante, Tudor Chirilă şi Adrian Despot fiind impresionaţi până la lacrimi de unele interpretări.

Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care sunt la un pas de râvnitul titlu şi de premiul în valoare de 100.000 de euro.

În premieră, în finala „Vocea României“ de vinere viitoare, 15 decembrie, vor lupta patru fete: Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu, antrenată de Smiley, şi Zsuzsana Cerveni, de la Loredana.

Meriam Jane, Ana Munteanu, Zsuzsana Cerveri şi Andrada Creţu sunt finalistele sezonul 7 „Vocea României“ FOTO Pro TV

finalisti vocea romaniei foto pro tv

Andrada Creţu a reuşit să-l impresioneze pe Adrian Despot până la lacrimi cu interpretarea la pian şi voce a celebrei piese „Nothing Else Matters“ din repertoriul Metallica. La sfârşitul momentului, copleşit de emoţii, artistul cu greu s-a putut exprima. Cu ochii în lacrimi, Despot i-a mulţumit concurentei sale pentru că a acceptat să cânte o melodie atât de specială pentru el.

Fiecare echipă a avut de pregătit pentru semifinala „Vocea României“ un moment, aşa că Andrada a mai cântat alături de colegul ei, Mano, şi de Adi Despot şi piesa „Free Falin

Şi Tudor Chirilă a plâns la interpretarea finalistei sale, Meriam Jane, care a ales piesa „Stay With Me“, de la Lorraine Ellison, dar în varianta Janis Joplin.

Meriam Jane, Ştefan Ştiucă şi Tudor Chirilă au cântat împreună „Omul Plajei“, după ce înainte de semifinala „Vocea României“ au dat o fugă până în Vama Veche. 

Ana Munteanu a cucerit publicul şi şi-a făcut mândru antrenorul cu interpretarea piesei „I'd Rather Go Blind“, de la Etta James. 

Echipa lui Smiley a înveselit publicul cu piesa „Uptown Funk“.

Zsuzsana Cerveni a emoţionat la rândul ei cu interpretarea „Where Do I Begin“

Echipa Loredanei a cântat „Hai la joc“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite