Charlie Ottley, celebrul jurnalist BBC, a început filmările pentru documentarul Wild Danube: „Vom oferi o privelişte a Deltei care nu a fost văzută până acum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Ottley şi echipa de filmare
Charlie Ottley şi echipa de filmare

Charlie Ottley celebrul realizator de televiziune BBC, a prezentat, la Jurilovca, cel mai nou proiect al său, documentarul „Wild Danube”. Documentarul care prezintă Delta Dunării şi viaţa oamenilor de aici urmează să fie lansat de Ziua Naţională a României.

Documentarul va fi filmat în Delta Dunării, în cele patru anotimpuri şi va fi lansat pe 1 Decembrie 2021. Acestaa va fi prezentat la o televiziune naţională iar mai apoi fragmente din documentar vor fi transmise timp de o lună la BBC WORLD. Ulterior se vor produce DVD-uri, care vor fi distribuite în şcoli, cu scopul de a conştientiza faptul că România are ceva unic: Delta Dunării.

 „Mă simt foarte norocos că sunt astăzi aici şi că putem să anunţăm proiectul nostru, Wild Danube. Am început filmările şi vom surprinde Delta în toate anotimpurile. Vom încerca să redăm toate locurile ascunse, toate bucuriile, toate frumuseţile acestui loc. Vom oferi o privelişte a Deltei care nu a fost văzută până acum. Dorim să prezentăm lumii acest ţinut feeric, aceaste întinderi spectaculoase de apă, să rebrenduim acest loc, ca fiind Amazonul Europei, să atragem cât mai mulţi  turişti în această zonă minunată.”, a spus Charlie Ottley.

„Proiectul jurnalistului Charlie Ottley Wild Danube, reprezintă o oportunitate pentru noi de a promova Delta Dunării în spaţiul European. Delta Dunării a fost mult prea puţin promovată în vestul Europei, iar proiectul realizat de Charlie Ottley vine şi completează acestă necesitate a destinaţiei turistice de a fi promovată în spaţiul European. Charlie Ottley este îndrăgostit iremediabil de România, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai ţării noastre în plan internaţional iar noi suntem extrem de onoraţi să-l sprijinim în proiectul Wild Danube. Documentarul va arata lumii întregi delta, necosmetizată, cu bune şi cu rele, exact aşa cum este ea iar filmările au început deja la Jurilovca, Enisala, Lacul Razim, Crisan, Mila 23 şi vor continua în toate colţurile deltei, în toate cele patru anotimpuri. Sperăm ca prestigiosul producător de televiziune, să fie încântat de ceea ce îi arătăm noi şi suntem absolut convinşi că Delta Dunării a câştigat deja un prieten: Charlie Ottley!” a spus Cătălin Ţibuleac, preşedintele Asociaţiei Delta Dunării.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite