Cele mai interesante filme de dragoste din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de dragoste în programul TV de azi
Filme de dragoste în programul TV de azi

Cei care vor să vadă filme de dragoste în seara aceasta au în program TV câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Filme de dragoste. Prieteni de pahar. Digi Film. 16:50. Luke şi Kate lucrează împreună la o berărie din Chicago. Aici îşi petrec zilele bând şi flirtând. Sunt meniţi unul pentru celălalt, doar că amândoi sunt implicaţi în alte relaţii. Luke este cu iubita sa de 6 ani, iar Kate se întâlneşte cu Chris, un producător de muzică. Oare vor depăşi cei doi limita prieteniei lor?

Filme de dragoste. Doamna şi şoferul. Cinemax. 18:15. Când o văduvă aristocrată suferă o cădere nervoasă, şoferul ei sare imediat în ajutorul său. Pe timpul convalescenţei, cei doi se îndrăgostesc, dar, după ce îşi revine, doamna Miles refuză să-l mai privească pe Shaw ca pe egalul ei.

Filme de dragoste. Fetiţa din Jersey. TV 1000. 19:50. Ben Affleck este Ollie, un puternic director de entertainment, cu o soţie perfectă (Lopez). Dar, atunci când soţia îi moare la naştere şi cariera sa pare a se prăbuşi, el renuţă la stilul de viaţă din prima linie a Manhattan-ului de dragul fiicei sale, Gurtie, de şapte ani. Decide să se mute la New Jersey, unde întâlneşte o femeie fascinantă (Liv Tyler) şi învaţă lecţii despre ce-i important în viaţă. 

O intrigă secundară care-l implică pe Will Smith declanşează o grămadă de glume hollywoodiene pentru cei iniţiaţi în showbiz şi dă naştere unor surprinzătoare apariţii secundare (Matt Damon) ce stârnesc momente extrem de hilare. Coloana sonoră tulburătoare, cu muzică de Aimee Mann, ne topeşte definitiv. 

Filme de dragoste. „Ingrata”, pe Pro Cinema

Filme de dragoste. John Tucker trebuie să moară. HBO 2. 17:15. John Tucker e considerat de toţi cel mai tare tip din şcoală. Pentru că este căpitanul echipei de baschet, a devenit arogant. Crede că i se permite orice. inclusiv să aibă alături femeia potrivită. 

Micul său secret însă este că acum are fix trei prietene, care, normal, nu ştiu nimic una de existenţa celeilalte. Dar, spre disperarea lui, nu pentru lung timp. Fetele ajung să afle de concurenţă şi pedeapsa va fi pe măsura furiei lor.

Filme de dragoste. Ingrata. Pro Cinema. 20:30. Kate (Andie McDowell), Molly (Anna Chancellor) şi Janine (Imelda Staunton), se întâlnesc în fiecare luni ca să-şi dispute titlul de „tristeţea săptămânii”. 

Toate trei au în jur de 40 de ani, cariere de succes şi o viaţă perfectă de femei respectabile şi necăsătorite. Întâlnirea din fiecare luni e sfântă şi se sărbătoreşte cu gin, ţigări şi ciocolată iar pe ordinea de zi se află întotdeauna întâlnirile ratate din săptămâna precedentă, de unde şi titlul care se acorda celei care a dat-o cel mai tare în bară. 

Armonia grupului primeşte însă o lovitură fatală când Kate întâlneşte un bărbat mai tânăr, mult mai tânăr, cu aproape 20 de ani mai tânăr, cu care începe prin a face sex în cimitir şi sfârşeşte prin a apărea cu zâmbetul pe buze la darea de seamă săptămânală. Aşa începe pentru celelalte două femei adevărata tristeţe de fiecare luni. Cu zâmbetul insuportabil de satisfăcut al lui Kate. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite