Cele mai bune filme de comedie din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă în seara aceasta filme de comedie au în programul TV câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Josephine. HBO. 18:30. Cea din titlu este o tânără care are o problemă în a-şi păstra joburile sau a avea relaţii cu viitor. Sora şi părinţii o presează să-şi găsească soţ. Ca să îi potolească, inventează un milionar brazilian. Însă totul se schimbă, când apare dragostea adevărată.

Eroinele hăbăuce sunt mereu simpatice, iar aventurile lor, mai ales cotidiene decât cele romantice, pun mereu scenariştii la încercare pentru gaguri originale. Cea de aici, care mai stă la 30 de ani cu bunica, are farmecul ei. Sigur, poate că veţi recunoaşte clişeele sau unele situaţii din alte filme, dar chiar şi aşa, o comedie reuşită.

Program TV azi. Filme de comedie. Centrul de rugăciuni. Cinemax 2. 19:20. Cora lucrează într-un call center de rugăciuni şi, sub atenta supraveghere a liderului spiritual, Bill, ea preia apelurile. 

Când rugăciunile ei încep să facă diferenţa, unul dintre apelanţi este convins de faptul că a fost salvat de vocea ei.

Program TV azi. Filme de comedie. „Fără vorbe”, pe AMC

Program TV azi. Filme de comedie. Mystic Pizza. TV 1000. 23:15. Daisy, Kat, surori, şi Jojo, o prietenă, lucrează în aceeaşi pizzerie. Fetele sunt supărate pentru că ele cred că viaţa lor sentimentală nu este deloc împlinită. Daisy, deşi tare frumuşică, nu-l găseşte pe Făt-Frumos, iar viaţa pare să treacă pe lângă ea. Kat trebuie să meargă la facultate, aşa că nu are timp de băieţi. Iar Jojo, deşi a ajuns la altar, n-a reuşit să facă prea mulţi paşi dincolo de el. Dar nu-i nimic, tot răul spre bine.

Program TV azi. Filme de comedie. Fără vorbe. AMC. 19:45. Julia e o jurnalistă idealistă, care scrie discursuri pentru cursa electorală din New Mexico. Kevin este, la rândul lui, scriitor de discursuri, dar el s-a pus în slujba opoziţiei, abordând un stil agresiv. Kevin şi Julia ar putea face o pereche perfectă, dar cum lucrează în tabere opuse în campania electorală, relaţia lor este problematică. Când fostul iubit al Juliei se întoarce, problemele nu fac decât să se înmulţească într-un ritm ameţitor. 

Program TV azi. Filme de comedie. Amicul Joey. Pro Cinema. 18:15. Joey Evans este încântător, arătos, simpatic, talentat şi foarte ambiţios. Când Joey o reîntâlneşte pe Vera Simpson, acum o văduvă bogată, cele două suflete par a fi făcute unul pentru celălalt. Asta, până când, Linda English îşi face apariţia în peisaj. Linda trăia viaţa ca şi cum "mâine" n-ar mai fi existat. Dar ea este fata perfectă pentru Joey.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite