Ce s-a întâmplat în ultima ediţie „Visuri la Cheie“ din acest sezon FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Bucur, gazda emisiunii, alături de familia Onea FOTO Pro TV
Dragoş Bucur, gazda emisiunii, alături de familia Onea FOTO Pro TV

Ultima ediţie din acest sezon al emisiunii „Visuri la cheie“ a fost urmărită de 1,7 milioane de telespectatori, Pro TV fiind însă pe locul secund la nivelul întregii ţări, dar conducând pe targetele urban şi comercial.

Episodul final „Visuri la cheie“ a plasat postul Pro TV pe locul doi în topul audienţelor, în fruntea clasamentului fiind Kanal D, care a ţinut în faţa micilor ecrane o medie de 1,8 milioane de persoane pe minut cu un serial turcesc. Emisiunea prezentată de Dragoş Bucur a avut primul loc la oraşe şi pe publicul comercial, înregistrând 975.000, respectiv 543.000 de privitori. 

Care a fost ultimul „vis la cheie“ îndeplinit

Ultima provocare din cel de-al treilea sezon pentru echipa „Visuri la cheie“ a fost locuinţa familiei Onea din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov. Familia Onea, formată din Viorel, Mariana şi fiica lor, Luiza, trăia fericită şi lupta pentru o viaţă mai bună şi o casă frumoasă. Totul s-a schimbat în anul 2008, când Mariana s-a îmbolnăvit, iar după foarte multe investigaţii a fost diagnosticată cu scleroză în plăci. În acel moment, familia a sistat lucrările pentru construcţia casei, deoarece trebuiau plătite tratamentele pentru boala Marianei, iar Luiza şi Viorel au preluat toate îndatoririle casei. 

visuri la cheie foto pro tv

Echipa „Visuri la cheie“ a fost impresionată de povestea familiei Onea şi a mers la ea pentru a-i împlini cel mai mare vis: acela de a avea o casă complet renovată şi utilată. Membrii familiei au avut la dispoziţie 15 minute pentru a se pregăti de vacanţa la munte, unde au avut parte de o primire neaşteptată, au vizitat locuri frumoase, s-au bucurat de momente incredibile, au luat lecţii de dans de la fosta concurentă „Românii au talent“, Cezara Blioju, iar Dragoş Bucur i-a făcut o surpriză Marianei, invitând-o la teatru, unde şi-a văzut familia dansând pe scenă, în timp ce trupa Holograf le cânta melodia preferată. 

visuri la cheie foto pro tv
visuri la cheie foto pro tv

În tot acest timp, la Afumaţi, echipa „Visuri la cheie“ împreună cu constructorii şi voluntarii au început renovarea casei. Toţi şi-au dorit ca prin noua locuinţă să redea dragostea dintre membrii familiei Onea. Faţadele au fost recondiţionate şi interpretate într-un stil de locuinţă colonială americană, semnătura exteriorului casei fiind o inimă stilizată şi retroluminată. Pentru a asigura confortul, echipa „Visuri la cheie“ a creat pentru Mariana o rampă uşoară de la intrarea în curte până la uşa casei, fără nicio treaptă sau prag. De asemenea, a fost asamblată şi o balustradă, cu ajutorul căreia să se poată plimba singură în jurul casei. 

visuri la cheie foto pro tv
visuri la cheie foto pro tv

Dormitorul părinţilor a fost integrat într-un concept floral stilizat şi corect în nuanţe care contribuie la un somn liniştit, împreună cu accente cromatice coerente. 

visuri la cheie foto pro tv
visuri la cheie foto pro tv

Echipa „Visuri la cheie“ a reuşit în numai două săptămâni să construiască un vis frumos pentru familia Onea şi o casă superbă, în care vor duce de acum înainte o viaţă liniştită. Mariana, Viorel şi Luiza au fost impresionaţi de transformare şi au fost bucuroşi că dorinţa lor a devenit realitate cu ajutorul oamenilor care s-au implicat pentru a le schimba destinul.

visuri la cheie foto pro tv
visuri la cheie foto pro tv

Cel de-al treilea sezon „Visuri la cheie“ s-a încheiat şi zece familii privesc acum către viitor cu optimism şi fericire, în locuinţe complet renovate şi utilate, realizate de Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi, Dragoş Isăcescu şi Dragoş Bucur cu foarte mult drag şi dăruire.  

visuri la cheie foto pro tv
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite