Când începe serialul „Clanul“. Pro TV face schimbări în grilă: porție triplă din „Las Ferbinți“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai așteptate producții românești, serialul „Clanul“, începe în curând, iar comedia mărește miza cu trei episoade săptămânale din „Las Fierbinți“.

Serialul „Clanul“ începe la Pro TV din 19 septembrie FOTO Pro TV
Serialul „Clanul“ începe la Pro TV din 19 septembrie FOTO Pro TV

Cu o distribuție uimitoare, în care telespectatorii îi vor descoperi pe unii dintre cei mai iubiți actori și vor face cunoștință cu unii dintre cei mai talentați artiști din tânăra generație, serialul „Clanul“ începe luni, 19 septembrie, de la ora 20.30.

La lansarea grilei de toamnă a postului, ziua de difuzare anunțată a fost joi, însă serialul a fost mutat luni, când va concurda direct cu show-ul „Chefi la cuțite“, de la Antena 1.

În fiecare săptămână, serialul le va oferi telespectatorilor cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune, nemaivăzute până acum în România.

„Clanul“ este o adaptare după serialul turcesc de succes „Icerde“. Regia și scenariul sunt semnate de Anghel Damian, iar în rolurile principale, telespectatorii îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație, și pe Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu.

Din distribuție mai fac parte George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Dogioiu Constantin, Cătălina Grama, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert și Bogdan Farcaș.

clanul 1 jpg

„Las Fierbinți“, care a fost difuzat în serile de miercuri și joi, primește încă o zi de difuzare: marți, de la 20.30.  „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, difuzat în serile de duminică, luni și marți, se mută în zilele de  marți și joi, de la ora 21.30.

Celebritățile aflate în competiție vor simți din ce în ce mai intens lipsa mâncării și a confortului de acasă, ploaia și stresul de a sta alături de alte persoane total diferite.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite