Când începe „FanArena“, noua emisiune de la Kanal D dedicată fanilor Exatlon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„FanArena“, emisiune prezentată de Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia, dedicată fanilor „Exatlon“, va începe în această săptămână şi va fi difuzată de luni până vineri.

„FanArena“, emisiune prezentată de Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia, dedicată fanilor „Exatlon“, va începe joi, 30 august, la Kanal D, şi va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00.

Astfel, „FanArena“ va înlocui show-ul „Bravo, ai stil“, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă de la Kanal D din acest an. Potrivit Pagina de Media, emisiunea ia o pauză în această toamnă, însă va continua la postul TV. 

Dezvăluiri despre ceea ce nu s-a văzut la „Exatlon“, noi perspective asupra a ceea ce se întâmplă în reality-show-ul de la Kanal D, interviuri cu apropiaţi ai concurenţilor, dezbateri cu cei prezenţi în platou pe teme legate de desfăşurarea concursului şi de evoluţia  concurenţilor, toate acestea vor face parte dintr-un talk-show inedit, potrivit reprezentanţilor postului de televiziune. 

„Vom despica firul în patru, vom analiza în amănunt fiecare cursă a concurenţilor, vom descoperi punctele tari şi pe cele slabe ale fiecăruia, vom discuta  cu invitaţii noştri despre situaţii create în concurs. Luăm pulsul fiecărui minut desfăşurat în competiţia «Exatlon»“, a spus Ilinca Vandici.

„Cred că publicul va avea parte de un spectacol mai frumos, în acest sezon, comparativ cu primul. Ştiu că aşteptările celor de acasă sunt mari, tocmai de aceea concurenţii vor simţi presiunea, vor simţi responsabilitatea şi vor performa pe măsura aşteptărilor. Îi aşteaptă câteva luni grele, dar e un preţ mic pentru glorie; fie ea şi de câteva moment“, a adăugat câştigătorul primului sezon „Exatlon“ şi prezentatorul „FanArena“. 

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici îi vor avea invitaţi în platou şi pe concurenţii primului senzon „Exatlon“, aceştia din urmă fiind în măsură să înţeleagă şi să împărtăşească celor de acasă adevărată dimensiune a problemelor cu care s-ar putea confruntă membrii celor două echipe în Republica Dominicană.

Pe măsură ce se vor face eliminări de la „Exatlon“, concurenţii celui de-al doilea sezon vor veni în platoul „FanArena“ să îşi povestească propria versiune a experienţei trăite acolo.    

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri