Arome şi reţete franţuzeşti în semifinala „Bake Off România“: Ce spun cei cinci concurenţi rămaşi în competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semifinala „Bake Off România“ poate fi urmărită luni seară, de la ora 20:30, la Pro TV FOTO Pro TV
Semifinala „Bake Off România“ poate fi urmărită luni seară, de la ora 20:30, la Pro TV FOTO Pro TV

Semifinala „Bake Off România“, de luni seară, aduce în faţa telespectatorilor o temă ce nu putea lipsi în examenul celor cinci concurenţi rămaşi în competiţie. Ei vor trebui să îşi dovedească măiestria în cofetărie şi să demonstreze că pot stăpâni reţetele franţuzeşti.

Ambasadorul Franţei, François Saint-Paul, este invitatul special al ediţiei din acestă seară a show-ului culinar „Bake Off“ pentru a le da concurenţilor tema probei de creativitate, un desert franţuzesc ce se află în topul preferinţelor sale.  

„Suntem într-o semifinală şi bineînţeles că pretenţiile au crescut“, a spus Alex Stan. „Am aşteptări foarte mari de la toţi concurenţii, sunt buni, îi văd concentraţi. Va fi o săptămână grea, dar frumoasă şi interesantă“, a mărturisit Simona Pope, iar Tudor Constantinescu a completat: „Sper să fie mândri de ce au realizat până acum şi să găsească forţa de a merge mai departe şi de a cuceri titlul suprem.“ 

francois saint paul
francois saint paul

Ambasadorul Franţei, François Saint-Paul, este invitatul special al semifinalei „Bake Off“ FOTO Pro TV

Robert, Mihaela, Daniel, Irina şi Adrian au reuşit să impresioneze juriul, ajungând până în semifinală şi continuă drumul în lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România şi marele premiu de 25.000 de euro cu gânduri mari. „Am reuşit să ajung în semifinală, mă simt excelent! Sunt nerăbdător să înceapă treaba. Sper să iasă foarte bine şi să ajung în finală“, a declarat Daniel, care a reuşit să ajungă la o probă eliminatorie chiar şi cu două insigne de cofetarul săptămânii în piept. 

daniel bake off
daniel bake off

Pe Daniel Ioan dorul de cozonac l-a motivat să se apuce de gătit, fiind şi primul dulce pe care l-a făcut FOTO Pro TV

„Presiunea este foarte mare, emoţiile sunt foarte mari. Cred că doar înainte de nuntă am mai fost aşa de emoţionată“, a declarat Mihaela, care a reuşit să ridice şi gustul preparatelor sale la nivelul aspectului vizual, întotdeauna impresionant. 

mihaela bake off
mihaela bake off

Mihaela Sava găteşte dulciuri de mai bine de opt ani, iar sursa ei de inspiraţie este, şi va rămâne întotdeauna, bunica sa FOTO Pro TV

„Competiţia va fi mult mai strânsă, probele vor fi mai grele. Am rămas doar cinci, acum ne vom duela şi vom vedea care câştigă“, a spus Adrian, cel care la numai 16 ani a reuşit să câştige respectul juriului prin preparatele sale şi să obţină două insigne de cofetarul săptămânii ce l-au adus până în semifinală. 

adrian bake off
adrian bake off

Adrian Maticiuc este un tânăr de numai 16 ani, care şi-a descoperit pasiunea pentru cofetărie alături de bunica lui FOTO Pro TV

„Dacă am ajuns până aici, trebuie să ajung printre finalişti. Nici nu vreau să mă gândesc la altceva“, a mărturisit Irina, cea care a fost întotdeauna mânată de ambiţie şi de dorinţa de a demonstra că este foarte bună în ceea ce face. 

   

irina bake off
irina bake off

Irina Bucur se declară o gurmandă şi o pofticioasă, care poate trăi fără mâncare, dar nu fără prăjituri FOTO Pro TV

„Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor juriului“, a spus Robert, care s-a remarcat în competiţie datorită elementelor de bucătărie moleculară pe care le-a folosit în preparatele sale, dar şi prin gusturi inedite. 

robert bake off
robert bake off

Robert Stratulat este un adevărat pasionat de cofetărie care, de zece ani, îşi perfecţionează tehnica şi reţetele FOTO Pro TV

Cum vor reuşi cei cinci concurenţi rămaşi în competiţie să se descurce cu reţetele franţuzeşti, dar şi cine va fi cel ce va părăsi competiţia atât de aproape de marea finală, rămâne de văzut luni, de la 20.30, la Pro TV. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite