Antena 3 a suspendat emisiunea „În premieră“: cum a motivat Adrian Ursu decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„În premieră“ a debutat la Antena 3 în 2011
„În premieră“ a debutat la Antena 3 în 2011

„În premieră“, cea mai apreciată şi premiată emisiune a postului Antena 3, a fost  suspendată pe o perioadă nedeterminată, anunţă Pagina de Media.

Antena 3 renunţă, cel puţin în grila de primăvară, la emisiunea de reportaje şi investigaţii „În premieră“, însă oamenii din echipă îşi vor continua activitatea în grupul Intact, potrivit Paginademedia.ro.

Adrian Ursu, directorul editorial al postului şi cel care a coordonat proiectul „În premieră“ după ce Carmen Avram a intrat în politică, a precizat pentru sursa citată că este vorba de o suspendare temporară şi că speră ca emisiunea să revină pe post în toamnă.

„Emisiunea avea un anumit standard de calitate pe care nu vrem să-l compromitem dacă nu suntem siguri că îl putem menţine la fel de sus. Este un proiect editorial care a fost lansat şi menţinut la un nivel profesional extrem de ridicat şi, tocmai din dorinţa de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-şi completa echipa şi de a rămâne un reper în jurnalismul din România“, a motivat Ursu decizia de a pune pe pauză emisiunea.

Emisiunea „În premieră“ a debutat la Antena 3 în martie 2011 şi a fost coordonată, până anul trecut, de Carmen Avram. Jurnalista şi-a dat demisia pentru a candida pe listele PSD la alegerile europarlamentare şi a şi câştigat un mandat.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite