Îndrăgostit, un concurent îşi cere iubita gravidă în căsătorie, la „România Dansează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă stilurile complicate de dans sunt o normalitate la „România Dansează“, poveştile de dragoste prezentate la scenă deschisă încă reprezintă o noutate. În show-ul de duminică seara, un tânăr de 23 de ani o cere în căsătorie pe iubita lui, de faţă cu Monica Petrică, CRBL, Connect-R şi Jorge.

Mihai dansează de la 17 ani şi, cu toate că a întâmpinat o mulţime de greutăţi, nu s-a dat bătut. Concurentul a dansat pe stradă, noaptea, prin parcuri şi în tramvai, pentru că nu a avut bani să se înscrie la o sală de dans. „Când ascult muzică, tot corpul vibrează şi picioarele o iau razna“, recunoaşte cel pe care iubita l-a înscris la preselecţiile emisiunii de la Antena 1. 

Şi aceasta a vrut să participe la show, însă a fost nevoită să renunţe când a aflat că este însărcinată. Emoţionat, tânărul dansează pentru copilul care speră să-i urmeze cariera şi profită de ocazia de a apărea la TV pentru o propunere inedită.


„Dacă tot am onoarea să fiu pe scenă, vreau să-i demonstrez cât de mult o iubesc. Am mari emoţii... Te întreb, iubita mea, vrei să fii soţia mea?“, este cererea tânărului, la „România Dansează.

În ediţa din 23 martie, cei trei profesori de la catedră sunt impresionaţi de mişcările concurentei Nadia Buduruşi, ce a apărut pentru prima oară pe scenă la doi ani. De altfel, aptitudinile sale sportive se datorează muncii, dar şi moştenirii de la părinţi.

image

Mama ei este prima şi singura femeie din lume cu o performanţă greu de egalat, dublu salt cu piruetă, iar tatăl ei, al doilea om din lume care a făcut triplusalt la zburător. „Nu mă văd făcând altceva. Mama, şi acum, la 63 de ani, face roata şi spagatul. Aş vrea să fiu şi eu aşa la vârsta ei“, şi-a propus Nadia. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite