Adrian Sârbu, la petrecere cu „garda veche“ din Pro TV: „Probabil, dacă vom reuşi, vom lucra din nou împreună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Pro TV-iştii“, la petrecere în
cinstea aniversării a 20 de ani de există a Pro TV FOTO
paginademedia.ro
„Pro TV-iştii“, la petrecere în cinstea aniversării a 20 de ani de există a Pro TV FOTO paginademedia.ro

Foşti şi actuali oameni care au făcut parte din Pro TV încă de la lansare au luat parte la o întâlnire la care a fost prezent şi Adrian Sârbu, fondatorul postului. Sârbu a declarat că speră să mai lucreze cu cei care au construit postul din Bulevardul Pache Protopopescu.

Adrian Sârbu a fost prezent o una dintre petrecerile anuale pe care foşti şi actuali „Pro TV-işti“ le organizează în cinstea postului din Bulevardul Pache Protopopescu. „Pro TV-iştii“ s-au adunat, sâmbătă seara, în faţa acestora Adrian Sârbu declarând: „Probabil, dacă vom reuşi, vom lucra din nou împreună“. Mai mult, Sârbu le-a spus celor 150 de invitaţi să aibă grijă de ei şi de familiile lor.

Printre cei care au luat parte la petrecere se numără Andreea Esca, Florin Călinescu, Mihai Călin, Mihai Dedu, Doina Gradea (fostă asistentă a lui Adrian Sârbu şi fost director al Pro TV Internaţional), Felix Tătaru de la GMP, care a început ca operator de imagine la Pro TV, Adriana Muraru (Digi24), Cristina Trepcea (fost membru CNA, acum realizatoare de emisiuni la Radio Itsy Bitsy) şi Sorin Enache, fost director Pro TV, care a trecut apoi la Antena 1 şi la Realitatea TV, notează paginademedia.ro.

Aceasta a fost cea de-a patra întâlnire a celor care au construit Pro TV, aceştia sărbătorind şi cei 20 de ani de existenţă a postului. În seara de 1 decembrie, angajaţii Pro TV au sărbătorit aniversarea la Pescăruş. Tot atunci, un grup mai restrâns de foşti „Pro TV-işti“ se întâlneau la Fratelli, la un eveniment la care participa şi Adrian Sârbu, arată aceeaşi sursă citată. Un alt grup, mai restrâns, tot de foşti angajaţi, se întâlnea într-un alt loc, la Embassy.

doina gradea florin calinescu

Doina Gradea (stânga) şi Florin Călinescu au luat parte la petrecere FOTO paginademedia.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite