Cine îl înlocuiește pe Măruță la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Măruță a anunțat că nu va mai prezenta, timp de câteva zile, emisiunea "La Măruță", de la Pro TV. Celebrul prezentator are probleme de sănătate din cauza cărora este nevoit să ia o pauză.

Cătălin Măruță FOTO Instagram
Cătălin Măruță FOTO Instagram

În timpul emisiunii de marți, Măruță i-a anunțat pe telespectatori că nu va mai fi la emisiune Live, pentru o perioadă. El are programată o operație de ligamente încrucișate. 

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță.

Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez.”, a explicat Cătălin Măruță.

În locul său, emisiunea va fi moderată de Adela Popescu, începând de joi. 

Adela Popescu îl înlocuiește pe Măruță la Pro TV FOTO Instagram
Adela Popescu îl înlocuiește pe Măruță la Pro TV FOTO Instagram

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul loc, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță.”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu este deja obișnuită cu producțiile de televiziune de la Pro TV. Vedeta a prezentat și emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, alături de Cabral, sau ”Vorbește lumea”.

Citește știrea completă aici.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite