VIDEO Eurovision 2013: Mesajele transmise de Nadia Comăneci, Angela Gheorghiu şi Anastacia Soare pentru Cezar Ouatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar îşi va schimba imaginea, pentru semifinala din 16 mai, din Suedia. FOTO Facebook
Cezar îşi va schimba imaginea, pentru semifinala din 16 mai, din Suedia. FOTO Facebook

Ştiind că mai sunt doar câteva zile până când Cezar The Voice va reprezenta România pe scena din Malmo, soprana Angela Gheorghiu, Nadia Comăneci şi Anastacia Soare au realizat un filmuleţ prin care le cer fanilor Eurovision să voteze piesa „It's My Life“.

„Bună, sunt Anastacia Soare. Încurajez pe toată lumea să voteze pentru Cezar la Eurovision. Da! Cred în el, iar voi ar trebui să faceţi la fel! Votaţi pentru el!“, spune „regina sprâncenelor“.

Şi soprana Angela Gheorghiu, cu care Cezar este prieten şi va cânta în deschiderea concertului lui Andrea Bocelli, pe 25 mai, la Romexpo, Bucureşti, şi-a exprimat admiraţia faţă de contratenorul de 33 de ani. „Sunt Angela Gheorghiu, sunt în Los Angeles, Beverly Hills, unde am susţinut concerte. Sunt cu Anastacia şi cu Nadia Comăneci, prietenele mele foarte bune. Noi îl susţinem şi îl adorăm pe Cezar. Vă rugăm să-l votaţi pe Cezar, să-i votaţi muzica şi vocea, votaţi România! Suntem cu tine. Baftă!“, este mesajul sopranei. 

„Sunt Nadia Comăneci, noi îl iubim pe Cezar. Cred că el merită zece cu felicitări, aşa că hai Cezar, hai România!“, a continuat fosta gimnastă.

Pe 1 mai, Cezar Florin Ouatu şi-a lansat clipul piesei „It's My Life“, cu care ne va reprezenta la Eurovision. Pe 8 mai, el va pleca în Suedia, la Malmo, iar a doua zi va avea prima repetiţie a showului pe care l-a pregătit pentru publicul internaţional. Cezar The Voice va evolua în a doua semifinală, pe 16 mai, fiind ultimul concurent care interpretează la Eurovision. Contratenorul îşi asigură fanii că va avea o prestaţie de neuitat, schimbând integral spectacolul cu care şi-a obişnuit publicul român. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite