VIDEO „Coronavirus Rhapsody“, parodia după hitul trupei Queen, virală în online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Freddie Mercury a făcut parte din trupa Queen FOTO Twentieth Century Fox
Freddie Mercury a făcut parte din trupa Queen FOTO Twentieth Century Fox

„Coronavirus Rhapsody“, o parodie a celebrei piese a trupei Queen, „Bohemian Rhapsody“, ale cărei versuri descriu măsurile de precauţie care trebuie luate în timpul pandemiei, a devenit virală în mediul online.

Parodia „Coronavirus Rhapsody“, compusă de actorul de stand-up comedy Dana Jay Bein şi Adrian Grimes, prezintă o reinterpretare cu „un pic de umor de care avem nevoie în criza Covid-19“, potrivit descrierii videoclipului, notează billboard.com.

Versurile, care prezintă măsurile de precauţie ce trebuie luate în timpul pandemiei – „Nu-ţi atinge ochii/Dezinfectează repede/Sunt doar un tip amărât/Fără măsuri de securitate la locul de muncă/Pentru că se răspândeşte repede/Deşi mă spăl pe mâini“ -, au fost recompuse după cele ale hitului rock „Bohemian Rhapsody“, lansat în 1975, de actorul Dana Jay Bein, din Cambridge, Massachusetts. 

„Este febră?/Este doar alergie?/Prins în autoizolare/Fără să scapi de familie“, sunt versurile cu care începe parodia în care se mai vorbeşte despre distanţare socială, creşterea cazurilor de infectare cu noul coronavirus, pierderea locurilor de muncă, panica provocată de lipsa hârtiei igienice etc.

Piesa, publicată pe 22 martie şi având ca temă coronavirusul, a devenit virală pe internet, având peste 3,7 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube al lui Adrian Grimes, care cântă cu vocea.

Unii internauţi au criticat parodia, considerând că unele versuri sunt dure, spre exemplu: „Mamă, tocmai am ucis un om/N-am stat acasă în pat/Am trecut pe lângă el, acum e mort“.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri