VIDEO Asaf Avidan aduce „One Day“ la WonderDay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asaf Avidan a cucerit topurile din întreaga lume cu hitul „One Day“ FOTO Reuters
Asaf Avidan a cucerit topurile din întreaga lume cu hitul „One Day“ FOTO Reuters

Artistul israelian Asaf Avidan va încheia evenimentul muzical WonderDay, desfăşurat în această seară, la Palatul Mogoşoaia, cu un recital special, în variantă acustică. Alţi muzicieni care vor urca pe scenă sunt Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast şi Delilah.

Spectatorii mai pot achiziţiona bilete de la intrare, la preţul de 160 de lei. Copiii cu vârste sub 12 ani vor avea acces gratuit, dar numai acompaniaţi de un adult.

Persoanele care vor participa la eveniment au la dispoziţie o linie specială RATB ce va circula tur-retur pe toată durata evenimentului, informează organizatorii, Amphitrion. Autobuzele vor circula de la staţia Piaţa Charles De Gaulle până la staţia Palatul Mogoşoaia şi retur, începând cu ora 15.30, pâna la ora 1.00, la interval de 25-30 de minute.

Cântăreţul israelian Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artişti ai noului val, este considerat revelaţia şi „furtuna muzicală“ a Europei. Datorită stilului său muzical unic, completat de inflexiuni vocale fermecătoare, a atras comparaţii cu artişti celebri precum Jeff Buckley şi Janis Joplin.

Asaf Avidan a cucerit topurile din întreaga lume cu hitul „One Day“.
 
 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite