Untold 2016: Tiesto laudă România pe Twitter şi îndeamnă străinii să vină într-un loc „incredibil“ din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Tiesto, pe numele real Tijs Michiel Verwest, în vârstă de 47 de ani, a răms impresionat de atmosfera de la Untold 2016, exprimându-şi bucuria pe Twitter.

Tiesto, unul dintre principalele atracţii de la Untold 2016 şi unul dintre cei mai aşteptaţi artişti ai ediţie de anul acesta, a făcut un show impresionant în prima zi, atmosferă de care s-au bucurat peste 100.000 de participanţi.

Vineri dimineaţa, după show-ul electrizant, DJ-ul olandez a scris un mesaj pe Twitter în care a lăudat România şi a declarat cât de bine se simte în ţara noastră. 

„România este un loc incredibil în Europa care ar trebui să fie pe lista scopurilor fiecăruia“, a scris el.

Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto şi Faithless au fost numele de rezistenţă ale primei zile de la Untold 2016, care a însumat  circa 12 ore de muzică şi peste 100.000 de spectatori. 

Tiesto a fost cel care a închis seara. „Buna ziua. Ce faceţi?“, a întrebat Tiesto publicul în limba română, care a amintit că în 2003 s-a mai aflat la Cluj.

Britanicii de la Faithless au interpretat la Untold hituri pentru care sunt cunoscuţi, ca „Insomnia“, „God is a DJ“, „We Come One“. 

„Iubesc ţara asta, iubesc tot la ea. Vă mulţumesc!“, le-a mai spus Maxi Jazz celor din public.

Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din luna august este Untold, eveniment care are loc între 4 şi 6 august, la Cluj-Napoca. Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase&Status Dj, Sasha, Clean Bandit, James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, Y akoto, Jeru The Damaja si Mazde sunt doar câţiva dintre artiştii care vor crea o atmosferă unică şi vor face în această vară fanii să vibreze la Untold Festival.

Alături de aceştia, pe scena festivalului apar cinci regi electro-dance: Armin van Buuren, Hardwell, Tiesto, Martin Garrix şi Dimitri Vegas & Like Mike. Mai mult, Kristian Nairn, actorul care dă viaţă personajului Hodor în „Game of Thrones“, va urca pe scena Untold în calitate de DJ.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite