Hold the door pentru DJ Hodor la Untold 2016: care este programul complet al festivalului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kristian Nairn va fi DJ la ediţia din acest an a festivalului Untold
Kristian Nairn va fi DJ la ediţia din acest an a festivalului Untold

Actorul irlandez Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul „Game of Thrones“, va fi prezent la festivalul Untold în calitate de DJ. De asemenea, organizatorii au pus la punct şi programul complet al celor patru zile de distracţie.

Din lumea plină de fantezie a celui mai bine cotat serial al ultimilor ani, „Game of Thrones“, vine direct în lumea plină de magie a muzicii Hodor, pe numele real Kristian Nairn. Actorul irlandez în vârstă de 41 de ani este pasionat de muzica house şi de mai bine de cinci ani este DJ. Acesta va urca pe una dintre scenele celui mai bun festival din Europa, Untold, care se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 4-7 august.  

Kristian Nairn, cunoscut în cluburile din Marea Britanie şi nu numai pentru show-urile „Rave of Thrones“ şi „7 Sessions“, a fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon, „Sesame Street“, iar în timp a devenit un mare fan al legendarei trupe Queen. La vârsta de 14 ani a început să cânte la chitară şi de atunci pasiunea lui pentru muzică a crescut. Şi-a început cariera muzicală alături de trupe locale şi a ajuns în timp să se alăture în turneele unor artişti precum Scissor Sisters, Mylo şi Calvin Harris, de aici s-a născut şi pasiunea lui pentru muzica techno house. Recunoaşte că atunci când urcă pe scenă lumea îl strigă Hodor, iar răspunsului lui vine imediat, prin muzică.   

Cei peste 150 de artişti vor urca pe următoarele scene:

URSUS UNTOLD ARENA (Cluj Arena), 

GALAXY by TELEKOM (Indoor Polivalentă), 

ALCHEMY by ABSOLUT (Outdoor Polivalentă),

FOREST by BT (PARC spre General Access), 

DAYDREAMING by KAUFLAND (Parc spre Cluj Arena),

STORMKEEP by RED BULL (Parc spre Hotel Sport), 

THE CITADEL (Piaţa Unirii), 

THE BALLROOM by GROUPAMA (Zona Foişor, lângă Casino)

Programul complet al celor patru zile de UNTOLD 2016 

Programul festivalului Untold este complet, însă poate suferi mici modificări în perioada următoare. 

program untold
program untold
program untold ziua 3
program untold ziua 4

România, reprezentată la UNTOLD 2016 de cei mai îndrăgiţi artişti    

Singurul festival din Europa care aduce pe aceeaşi scena cei mai buni cinci DJ ai lumii, în parteneriat cu Napoca Music Event, Global Records şi HaHaHa Production, va avea şi în acest an scena cu acces gratuit din Piaţa Unirii, unde vor concerta timp de patru zile cei mai îndrăgiţi artişti români ai momentului. Inna, Smiley & Band, Feli & Band, CTC, Grasu XXL, Antonia, Carla's Dreams, Radio Killer, Cabron, Silviu Pasca & Band, Nicoleta Nucă, Vanotek & Yank, Raku, Cristu, Danaga şi Rodion sunt artişti români care vor fi prezenţi la UNTOLD. 

Au mai rămas doar 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2016

Doar 10.000 de abonamente mai sunt disponibile pentru UNTOLD 2016. Din acestea, primele 2000 se mai pot cumpăra la preţul de 375 plus taxe, urmând ca după epuizarea lor, preţul să urce la 450 de lei plus taxe. În plus, UNTOLD vine în întâmpinarea festivalierilor cu un avantaj prin faptul că, începând de joi, 30 iunie, până luni, 4 iulie, unul din cele 2.000 de abonamente poate fi cumpărat plătind acum 100 de lei. Diferenţa de 275 de lei poate fi achitată până în data de 25 iulie, când preţul normal al unui abonament va fi de 450 de lei. Această opţiune este valabilă exclusiv la achiziţionarea abonamentelor de pe platforma intown.ro accesibilă şi din pagina festivalului, www.untold.com/tickets.

Cazare UNTOLD 2016

Festivalierii au la dispoziţie mai multe opţiuni de cazare, atât în campingul UNTOLD, cât şi în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca. Mai multe informaţii despre opţiunile de cazare se găsesc pe http://untold.com/cazare. Pe lângă variantele oficiale puse la dispoziţie, organizatorii invită clujenii să arate că locuiesc în cel mai prietenos oraş din Europa şi să posteze opţiunile lor de găzduire în evenimentul de Facebook Cazare at UNTOLD 2016 şi secţiunea Bedfinder disponibilă pe siteul evenimentului.

UNTOLD 2016 aduce pe aceeaşi scenă cei mai buni DJ ai lumii

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

UNTOLD 2016, cel mai bun festival din Europa

UNTOLD a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite