Articol publicitar

Program și regulament de acces PIAF! THE SHOW, Sala Palatului, 3 martie

0
0
Publicat:

Au rămas doar câteva zile până la întâlnirea cu Nathalie Lermitte în spectacolul ce a electrizat Broadway-ul! PIAF! THE SHOW va avea loc duminică, 3 martie, la Sala Palatului din București. Accesul se face începând cu ora 19:00. Biletele achiziționate cu data de 3 octombrie își păstrează valabilitatea.

Poster PIAFF RO web jpg

Duminică ai întâlnire cu inegalabila Nathalie Lermitte, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franței, într-un spectacol tribut, ce te va purta prin cariera și emoționanta viață ale „Micuței Privighetori” – „la Môme Piaf” – cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau „Milord”.

Accesul în Sala Palatului se va face începând cu ora 19:00, urmând că spectacolul să înceapă în jurul orei 20:00. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19:00, ora deschiderii oficiale a porților de acces.

Biletele deja achiziționate cu dată inițială a evenimentului (3 octombrie 2023) sunt valabile și pot fi folosite pentru acces. De asemenea, biletele pot fi achiziționate în continuare de la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro și din retelele iaBilet si Entertix.

Regulament de acces:

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la solicitarea agenților de securitate.

Accesul copiilor, indiferent de vârstă, va fi permis doar în baza unui bilet valid propriu. Minorii cu vârstă sub 16 ani trebuie însoțiți de un adult, posesor și el de bilet propriu.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel ori aparate GoPro.

Organizatorii recomandă spectatorilor că, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Băuturi răcoritoare și snacks-uri vor fi comercializate de către chioșcul Sălii Palatului.

Biletele oferă acces doar pe locurile pentru care au fost achiziționate. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare, o singură dată. Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană, sau revândut. Reproducerea și/ sau revanzarea biletelor sunt ilegale.

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), înainte de participarea la eveniment.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite