Nicki Minaj anulează concertul de la festivalul SAGA din cauza „îngrijorărilor privind siguranța sa și a echipei sale în România”

0
Publicat:

Nicki Minaj a anulat brusc concertul pe care trebuia să îl susțină la SAGA Festival din București, duminică seară, din cauza unui protest planificat luni în oraș.

Nicki Minaj FOTO Instagram
Nicki Minaj FOTO Instagram

Din îngrijorare pentru bunăstarea echipei mele și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc la festivalul din România în această seară din cauza îngrijorărilor de siguranță legate de protestele din zonă,” a scris rapperița pe Twitter, cu câteva ore înainte de concertul ei, potrivit Rolling Stones. „Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți la o altă ocazie.

Minaj a continuat: „Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru a mă întoarce acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să se întoarcă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfaturile echipei de securitate în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Cu inima grea, trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat prestația din cauza îngrijorărilor privind siguranța ei și a echipei sale în România... Acest lucru nu are nicio legătură cu SAGA și este dincolo de puterile noastre,” au declarat organizatorii SAGA Festival într-un comunicat de presă duminică.

Știrea ne-a lăsat pe toți devastați și știm că este o mare dezamăgire pentru toți, la fel cum este pentru noi.” Organizatorii au adăugat că toate biletele nescanate pentru festivalul de duminică vor fi rambursate.

Cântăreața nu a specificat ce protest a generat îngrijorări de siguranță, iar serviciile internaționale de știri nu au raportat prea mult despre situație, însă este vorba despre „grupurile societății civile care planifică un marș în București” luni, 8 iulie, protest la care ar urma să participe circa 3.000 de persoane.

În ciuda nivelului aparent scăzut de amenințare al protestului, echipa de securitate a lui Minaj a considerat totuși situația ca fiind o „îngrijorare de siguranță.” Cu toate acestea, Minaj a declarat că va urca pe scenă vineri, la Londra, pentru „un concert special principal la Wireless Festival.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite