Saga Festival a adus și emoții, nu doar frustrări: „Rita Ora, te așteptăm de o viață!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea izbucnirii scandalului din prima zi a Saga Festival din București, când DJ-ul olandez Hardwell, și-a anulat spectacolul în fața fanilor din cauza unor probleme tehnice, spectatorii s-au bucurat de prezența pe scenele evenimentului a mai multor artiști, printre care și Rita Ora și Loreen.

Cântăreața albaneză Rita Ora, celebră grație vocii sale magnetice, a făcut senzație cu cele mai cunoscute melodii ale sale, dar și cu piese de pe noul său album.

Rita Ora la Saga Festival. FOTO captură video Facebook Saga Festival
Rita Ora la Saga Festival. FOTO captură video Facebook Saga Festival

Rita Ora, te așteptăm de o viață! Am cântat vers cu vers și ne-am bucurat de un show incredibil la @saga_festival”, se arată pe paginile de Instagram și Facebook ale KissFM România.

În prima zi a celui mai mare festival din București, Loreen a făcut un show memorabil.

„Loreen a lăsat un Tattoo adânc în inimile noastre la SAGA! Publicul din București o consideră deja de-a casei!”, mai notează sursa citată pe cele două platforme.

Saga Festival are loc în weekendul 6-8 iulie la București. Peste 150 de artiști au fost anunțați pe cele șapte scene amenajate la Romaero.

Hardwell: „Echipamentul lor, totul, e de rahat”

Amintim că un scandal uriaș a izbucnit în prima zi a festivalului, când DJ-ul olandez Hardwell, și-a anulat spectacolul și i-a acuzat pe organizatori că nu l-au plătit.

„Acest festival de rahat nu mi-a adus niciun ban pentru a fi aici în această seară, dar tot sunt aici. Sunt aici, iar echipamentul lor, totul, e de rahat. Nu funcționează nimic", le-a spus Hardwell fanilor.

Organizatori: „Echipamentul a venit din Olanda, la fel ca și tine”

Imediat a venit și reacția organizatorilor care au transmis că erau dispuși să rezolve orice fel de problemă.

„Hardwell, ne pare că Rita Ora, Sickik, Loreen și toți ceilalți DJ de la celelalte 5 scene au apucat să performeze în prima zi de Saga, iar tu nu. Echipamentul a venit din Olanda, la fel ca și tine. Același set pare să funcționeze perfect pentru Will Sparks (...) Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a răspunde cerințelor tale, inclusiv celor legate de plată. Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București", au transmis organizatorii Saga Festival.

Cum arată programul pentru sâmbătă și duminică

Ziua 2. Sâmbătă, 6 iulie

Raye, ARTBAT și James Hype vor fi headlinerii celei de-a doua zi de festival, cărora li se vor alătura: CLAPTONE, INDIRA PAGANOTTO, PATRICK MASON, WADE, MIHAIL, PARAZIȚII, THE MOTANS și alți artiști care vor face ca atmosfera să fie una memorabilă.

Ziua 3. Duminică, 7 iulie

Tyla și Armin van Buuren încheie ultima zi de festival ca headlineri, alături de artiștii: DENNIS LLOYD, DYEN, NICO MORENO, PACO OSUNA, SUB ZERO PROJECT și alți artiști pe care festivalierii îi așteaptă cu sufletul la gură.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite