Momentul în care un concurent de la Sanremo distruge scena, de nervi că nu i-a funcționat casca VIDEO FOTO

0
Publicat:

Blanco, unul dintre artiștii care au evoluat în prima seară a festivalului de la Sanremo, a avut un acces de furie, în direct, pe scenă.

Blanco a revenit la Sanremo la doar un an după ce a câștigat marele trofeu. În 2002, duoul Mahmood și Blanco, cu piesa „Brividi“, a câștigat celebrul festival italian. Cei doi au reprezentat Italia la Eurovision și au ocupat locul 6 (în fiecare an, reprezentantul Italiei la Eurovision este câștigătorul de la Sanremo).

Blanco a distrus scena Festivalului de la Sanremo
Blanco a distrus scena Festivalului de la Sanremo FOTO Profimedia

Blanco a revenit la Sanremo în 2023, însă lucrurile nu au decurs atât de bine pentru artistul italian, care împlinește 20 de ani pe 10 februarie.

Din cauza unor probleme tehnice, acesta nu s-a putut auzi în cască și le-a semnalat prin gesturi acest lucru organizatorilor, chiar în timp ce cânta. Problema nu s-a remediat, iar Blanco a avut un acces necontrolat de furie și a început să distrugă decorul floral de pe scenă, călcând în picioare trandafirii roșii. Florile sunt chiar simbolul orașului Sanremo, care, de altfel, e numit Orașul florilor. Paradoxal, piesa artistului se numește „L'isola delle rose“ (Insula trandafirilor – n.r.).

La finalul piesei, cântărețul a fost puternic huiduit de cei prezenți în sală, la Teatrul Ariston. Blanco a încercat să-și justifice ieșirea nervoasă, spunând că a avut probleme cu casca. „Nu mă auzeam în cască. Dar m-am distrat oricum“, a spus el., a spus el.

„Ai făcut mizerie“, l-a ironizat Amadeus, unul dintre prezentatori și directorul artistic al festivalului. Acesta i-a oferit cântărețului șansa de a cânta din nou, mai târziu, dar propunerea a fost primită cu noi huiduieli din partea publicului. În cele din urmă Blanco nu a mai cântat.

Legenda muzicii italiene, Gianni Morandi (78 de ani), și el prezentator al celei de-a 73-a ediții a festivalului, a ajutat la curățenie, pe scenă, la finalul acestui moment atipic pentru Sanremo.

Gianni Morandi mătură scena de la Sanremo
Gianni Morandi mătură scena de la Sanremo FOTO Profimedia
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite