Logodit cu o româncă, solistul trupei Rainbow va reprezenta Bulgaria la Eurovision cu supergrupul rock Intelligent Music Project VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronnie Romero (centru) se bucură de mult succes şi alături de trupa Intelligent Music Project FOTO: arhiva personală
Ronnie Romero (centru) se bucură de mult succes şi alături de trupa Intelligent Music Project FOTO: arhiva personală

Solist al celebrei trupe rock Rainbow şi implicat în mai multe proiecte muzicale de anvergură, Ronnie Romero va reprezenta Bulgaria alături de supergrupul Intelligent Music Project la ediţia Eurovision din acest an din Italia.

Ronnie Romero s-a mutat din 2020 la Bucureşti, unde locuieşte alături de logodnica sa Corina Minda. Ronnie Romero şi Corina Minda au confirmat pentru ”Adevărul” că în acest an vor face nunta în România, data şi locul urmând a fi stabilite în perioada următoare.

Ronnie Romero şi Intelligent Music Project vor reprezenta Bulgaria cu piesa ”Intention” la ediţia din acest an a Eurovision, ce se va desfăşura la Torino, în Italia, în perioada 10-14 mai.

”Melodia ”Intention” vorbeşte despre luptele personale din minţile şi gândurile noastre pentru a ieşi din vechile tipare de credinţă şi comportament. Niciodată nu este prea târziu să îţi găseşti drumul cel bun, drumul creşterii, al unei existenţe demne şi al unei vieţi cu o misiune”, a declarat Ronnie Romero pentru ”Adevărul”. Trupa Intelligent Music Project îi mai include pe Bisser Ivanov, Slavin Slavchev (câştigătorul X-Factor Bulgaria), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov şi bateristul Stoyan Yankoulov.

Iar clipul melodiei ”Intention” se bucură deja de succes pe YouTube, având peste 330.000 de afişări.

Ronnie s-a alăturat Intelligent Music Project în 2020. Intelligent Music Project  a luat naştere în 2012, printre componenţii trupei numărându-se muzicieni de prim rang precum Ronnie Romero, Simon Phillips (trupa Toto), Carl Sentence (trupa Nazareth), Joseph Williams (vocalist Uriah Heep) sau Richard Grisman (River Hounds).

Grupul Intelligent Music Project, un proiect muzical excepţional, a fost iniţiat de o personalitate din Bulgaria, Milen Vrabevski, om de afaceri, filanrop, producător muzical, compozitor şi medic. Milen Vrabeski este unul dintre cei mai de succes inovatori şi antreprenori din Bulgaria la ora actuală.

ronnie romero si corina mind 04

Născut în Chile în 1981, Ronnie Romero este din 2015 solistul trupei Rainbow, fondată în 1975 de către chitaristul Ritchie Blackmore, trupă ce a vândut peste 28 de milioane de albume în toată lumea şi al cărei prim solist a fost legendarul Ronnie James Dio.

Ronnie Romero a cunoscut-o pe Corina Minda, logodnica sa, în 2019 la Milano, unde aceasta lucra ca fotomodel. În scurt timp, cei doi s-au decis să rămână împreună, iar în 2020 Ronnie Romero s-a mutat definitiv în România.

Corina Minda este de altfel personajul principal al videoclipului „I know“, filmat în pandemie extras din albumul „The Creation” al grupului Intelligent Music Project.

Vă mai recomandăm şi:

Trupa Maneskin, câştigătoarea Eurovision 2021, premiată de Primăria din Roma

Eurovision se va desfăşura anul viitor la Torino


 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite