Înaintea primului concert din România, solistul trupei Coldplay s-a plimbat prin Cişmigiu

0
Publicat:

Trupa rock Coldplay a ajuns în România de marţi şi, imediat ce a aterizat, a luat la pas Centrul Vechi al Capitalei. Miercuri, cu câteva ore înaintea concertului atât de aşteptat pe care îl va susţine la Arena Naţională, solistul Chris Martin a fost văzut la plimbare prin Cişmigiu.

Imagine de la un cocert Coldplay. Foto Profimedia
Imagine de la un cocert Coldplay. Foto Profimedia

Relaxat, într-o ţinută sport, Chris Martin a fost fotografiat în Cişmigiu în jurul orei 17, lângă o gheretă cu îngheţată. El şi-a scos respectuos şapca în faţa vânzătorului în semn de salut, spun reportetii Antena 3, şi a aşteptat ca persoana din faţa sa, posibil un membru al echipei cu care a venit la Bucureşti, să aleagă o îngheţată.

Îndrăgita trupă de rock Coldplay a venit pentru prima dată în România, unde urmează să susţină două concerte pe care fanii le aşteaptă cu mare nerăbdare, miercuri şi joi, în cadrul Turneului Music Of The Spheres, turneu de promovare a albumului cu același nume, lansat de formație în 2021.

Singura artistă din România care va concerta în deschiderea concertului trupei Coldplay este Emaa, care a declarat că este extrem de bucuroasă că are această oportunitate unică.

Formația britanică este cunoscută pentru faptul că militează pentru un mediu curat și a reușit să reducă emisiile de carbon cu 59% în timpul turneului muzical „Music of the spheres” prin diferite metode: folosirea unui ring de dans care generează curent de la fanii care dansează la concerte, biciclete care se încarcă în timp ce pedalezi, panouri solare.

În plus, formația a plantat câte un copac pentru fiecare bilet vândut la concerte pe care le-a susţinut în Europa.

Energia produsă de panourile solare, scenele de dans și bicicletele electrice au crescut de la 15 KwH până la 17KwH în fiecare concert din turneu. Energia produsă a permis folosirea energiei pentru a încărca o parte mică din zona scenei și folosirea membrilor din personal a unor stații de încărcare a telefoanelor și a laptopurilor.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite