Grasu XXL, după ce a scandat împotriva Guvernului şi a rămas fără curent pe scena Neversea: „Încetaţi cu teoria conspiraţiei!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grasu XXL, pe scena celei de-a doua ediţii a festivalului de la malul mării FOTO Facebook Neversea
Grasu XXL, pe scena celei de-a doua ediţii a festivalului de la malul mării FOTO Facebook Neversea

Rapperul Grasu XXL exclude teoria potrivit căreia organizatorii Neversea l-ar fi lăsat fără curent în timpul concertului din cauza sloganului antiguvernamental pe care l-a rostit pe scenă.

„Încetaţi cu teoria conspiraţiei că nu îşi are locul aici! A picat generatorul, nu a fost nici o manevră, WTF? Neversea rulez!“, a transmis cântăreţul pentru a pune capăt speculaţiei potrivit căreia pana de curent ar fi fost intenţionată, ca urmare a scandării artistului la adresa Guvernului. 

Duminică, timp de o jumătate de oră, scena pe care cânta Grasu XXL la festivalul Neversea a rămas fără electricitate, la scurt timp după ce rapperul a scandat împotriva Guvernului României. Pe durata penei de curent, spectatorii au scandat „PSD, ciuma roşie!“. 

Cântăreţul şi-a reluat show-ul după aproximativ 40 de minute, iar la final s-a adresat publicului: „Mă uit aici la voi, sunteţi tineri şi asta îmi dă speranţă. Noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. Nu trebuie să aşteptăm să vină preşedintele Iohannis. Nu mă interesează politica, dar ştiu că energia asta va salva România“.

Dat fiind modul în care s-au succedat evenimentele, mulţi fani s-au grăbit să speculeze faptul că artistul ar fi fost sabotat de organizatori din cauza afirmaţiei. Această teorie a fost însă respinsă inclusiv de echipa Neversea, directorul de Marketing şi Comunicare al festivalului, Edy Chereji, precizând pentru „Adevărul“ că a fost vorba strict de o problemă tehnică. „Noi nu facem politică, suntem apolitici. Nu instigăm la politică în niciun fel, ci la muzică şi la a oferi bucurie oamenilor. Oamenii sunt liberi să se exprime în limita decenţei şi a bunului-simţ“, a declarat Chereji. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite