Cristi Minculescu s-a mutat definitiv în Germania

0
0

Cristi Minculescu, fostul solist al trupei Iris, s-a stabilit definitiv în Germania, unde are mai multe proiecte muzicale alături de noua sa trupă, Lotus. Cântăreţul a precizat, însă, că va reveni în România pentru câteva concerte.

Cristian Hrubaru l-a avut invitat în studioul Rock FM pe fostul vocal Iris, Cristi Minculescu. Acesta a vorbit despre planurile sale muzicale. „Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, în Germania, nu temporar. Am plecat deja şi, în măsura în care voi fi solicitat aici – şi singur, şi cu trupa Lotus – voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania“, a declarat Minculescu.

Muzicianul a povestit că grupul Lotus a pregătit câteva piese noi, pe care le va cânta în concertele viitoare. „Teoretic, se anunţă vremuri frumoase. Sperăm să se şi materializeze. Piese noi sunt vreo şapte, în engleză, bineînţeles“, a precizat artistul.

„Pe mine m-a învins realitatea românească“

El a vorbit şi despre turneul unplugged pe care îl va face în România. „Piesele au fost alese în funcţie de simpatiile mele din rockul mondial“, a spus Minculescu, precizând că este posibil să cânte şi melodii din repertoriul Iris. „Poate voi cânta, în virtutea a ceea ce a fost. De ce nu? Dar nu vreau să mă leg foarte mult de ce a fost. Sigur, a fost o etapă foarte importantă din viaţa mea şi aş vrea să lămuresc că meciul nu a fost cu băieţii. Pe mine m-a învins realitatea românească şi aşa-zisul showbiz, care, de fapt, nu există“, a mărturisit el.

În afară de miniturneul pe care Lotus îl va susţine în decembrie, în România, tupa are propuneri şi pentru show-uri în străinătate. „Avem o propunere pentru a deschide concertele Uriah Heep din Germania, din aprilie până în august. Sunt nişte vorbe, sunt propuneri. Discutăm cu managementul lor“, a mai spus Cristi Minculescu.

După 32 de ani petrecuţi ca solist în trupa Iris, cântăreţul Cristi Minculescu a ales să părăsească formaţia. El a fost înlocuit cu Toni Şeicărescu, fost vocal al trupei Direcţia 5.
 

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite