Cristi Minculescu pleacă în turneu cu noua sa trupă, Lotus

0
0
Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 32 de ani petrecuţi alături de legendara trupă
Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 32 de ani petrecuţi alături de legendara trupă

Cristi Minculescu revine în muzică împreună cu Lotus, alături de care pregătește un miniturneu de lansare a formației în luna decembrie. Recent, s-a vehiculat că fostul solist Iris își va relua activitatea alături de formația Harap-Alb.

Potrivit Mediafax, fostul solist al formației Iris va cânta alături de câţiva muzicieni din Germania, ţara de rezidență temporară a artistului, unde acesta repetă zilnic pentru spectacolele pe care urmează să le susțină.

Publicul din România se va bucura mai întai de un demo ce va fi prezentat într-o suită de concerte „de colecţie" în câteva cluburi din ţară. Mini-turneul include spectacole în Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie), True Club din Bucureşti (vineri, 7 decembrie), Times Pub din Braşov (sâmbătă, 8 decembrie) şi Phoenix din Constanţa (duminică, 9 decembrie). Biletele se pot cumpăra în fiecare spaţiu de concert în parte.

Lotus, noua trupă a lui Cristi Minculescu, din care face parte şi chitaristul Judy Seutter, pregăteşte un show memorabil pentru noaptea de Revelion.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite