Cristi Minculescu, debut cu trupa Lotus

0
0
Cristi Minculescu a concertat pentru prima oară alături de trupa Lotus
Cristi Minculescu a concertat pentru prima oară alături de trupa Lotus

Fostul solist al trupei Iris Cristi Minculescu a susţinut, joi seară, primul concert alături de noua sa trupă Lotus, într-un pub din Sibiu. Evenimentul a reprezentat şi lansarea formaţiei în România.

Concertul, la care au participat aproximativ 300 de sibieni, a durat 90 de minute şi a promovat o istorie a rockului. Pentru  lui Minculescu, concertul de la Sibiu a reprezintat un debut.
„Am demonstrat că Lotus există. Publicul de aici mereu ne-a primit extraordinar Mă bucur că publicul a percutat şi la piesele emblematice ale rock-ului mondial. Sigur că puterea obişnuinţei spune că aşteptau piese mai vechi, din perioada mai veche, dar eu am repetat cu Judy (n.r. - partenerul de scenă al lui Cristi Minculescu) aceste piese, pe care le-aţi ascultat cu toţii şi eu m-am bucurat pentru că publicul a cântat. La Led Zeppelin sau Deep Purple au cântat. E extraordinar asta pentru un concert în club, la o oră atât de târzie. E onorant. E un nou început şi pentru mine. Redebutez şi eu“, a declarat Cristi Minculescu la finalul concertului. 

Partenerul de scenă a lui Cristi Minculescu, Judy, a mărturisit că trupa Lotus pregăteşte un nou album şi avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului solist Iris.
„Cristi e nemaipomenit. Oamenii de aici sunt foarte foarte drăguţi şi frumoşi şi le plac foarte mult cântecele lui Cristi. Încerc şi eu şi chiar reuşesc câte puţin să cânt româneşte. Cu Lotus vom înregistra câteva melodii. Poate anul viitor vom avea un album. Una dintre melodii va fi cea dedicată mamei, pe care am cântat-o astăzi. Să lucrezi cu Cristi e nemaipomenit. Este un om extraordinar şi un coleg nemaipomenit. Şi este un muzician splendid. După părerea mea este una dintre cele mai bune voci din lume“, a spus Judy, care a cântat şi o piesă în memoria mamei sale care a decedat în urmă cu două săptămâni.

Cristi Minculescu a precizat că în curând trupa Lotus va fi completă.
„Cât de curând vom veni în formulă completă. Acum am venit în varianta de «aţâţare». E frumos. Eu m-am simţit foarte bine cu piesele astea de afară, pentru că eram copil când le-am ascultat. Iar publicul e onorat. Sunt unii care nici nu erau născuţi când au apărut aceste piese şi le cântă cu mare bucurie. De fapt, până la urmă, asta e cel mai important“, a mai spus Minculescu.

După concertele din Braşov, Bucureşti şi Constanţat, trupa Lotus va susţine câteva spectacolele de Revelion, un concert în 28 ianuarie în Germania, iar în 31 ianuarie există premisele unui nou concert în Bucureşti, informează Mediafax. 

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite