Concertul caritabil coordonat de Lady Gaga, urmărit de peste 23 milioane de oameni: suma uriaşă strânsă în sprijinul luptei împotriva Covid-19 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga a coordonat concertul caritabil în care au cântat Celine Dion şi Andrea Bocelli
Lady Gaga a coordonat concertul caritabil în care au cântat Celine Dion şi Andrea Bocelli

Evenimentul caritabil „One World: Together at Home“, care a avut loc online sâmbătă seară şi a fost coordonat de Lady Gaga pentru Global Citizen şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a generat aproximativ 128 de milioane de dolari.

Într-un mesaj publicat duminică pe Twitter, organizaţia Global Citizen a anunţat: „127,9 milioane de dolari pentru sprijinul în lupta cu Covid-19. Acestea sunt impactul şi puterea One World: #TogetherAtHome. Mulţumim, Lady Gaga pentru că ai ajutat Global Citizen să realizeze acest eveniment istoric transmis la nivel global“.

Organizaţia a transmis tuturor: „Rămâneţi puternici, în siguranţă. Vom fi împreună curând“.

Banii vor fi donaţi în sprijinul lucrătorilor sanitari din prima linie în lupta cu Covid-19, scrie news.ro.

La nivel global, evenimentul a fost transmis şi de câteva posturi de televiziune. El a fost vizionat pe contul de YouTube al Global Citizen de peste 23 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Duminică seară, Lady Gaga a scris pe Twitter un mesaj în care a mulţumit tuturor pentru că au urmărit evenimentul şi că au „răspândit intenţii pozitive“.

Din lineup-ul evenimentului au făcut parte, între alţii, The Rolling Stones, Paul McCartney, Taylor Swift, John Legend, Elton John şi Stevie Wonder.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite