Andreea Bălan, concert-record la aniversarea celor 20 de ani ai Antenei 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebră pentru dansurile energice şi ţinutele de carnaval, artista îşi va delecta fanii bucureşteni din Afi Palace Cotroceni cu un show de 45 de minute în care va schimba 10 ţinute. Specialista din juriul de la „Te cunosc de undeva“ îi va avea alături pe şi colegii ei, Pepe, Dan Capatos şi DJ Silviu Andrei, pentru petrecerea aniversară de la Antena 1.

Andreea Bălan îşi va evidenţia mişcările de dans prin 10 ţinute pe care le va schimba pe parcursul celor 45 de minute de spectacol. Câştigătoarea din al cincilea sezon de la „Dansez pentru tine“, ce s-a remarcat ulterior şi la Campionatul din Mexic, cu partenerul ei, Petrişor Ruge, le va arăta fanilor din Afi Palace Cotroceni ce înseamnă, cu adevărat, dansul, de la ora 18.45.

„Aproximativ 40% din banii pe care îi câştig îi reinvestesc în piese, clipuri, costumaţii de scenă şi show-uri“, spune cântăreaţa. „Mă ocup personal de accesorizarea costumelor de scenă şi cos chiar eu pietrele Swarovski pe sutiene, curele şi corsete, atât pentru mine, cât şi pentru dansatoarele mele“, recunoaşte vedeta din juriul emisiunii "Te cunosc de undeva".

image

Dacă în Bucureşti, Andreea Bălan îi va avea alături pe colegii ei, Pepe, Dan Capatos şi DJ-ul Silviu Andrei, celelalte vedete de la Antena 1 vor încinge petrecerea în Timişoara şi Iaşi. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi sunt, încă de la primele ore ale zilei, în Iulius Mall Timişoara, unde vor veni Anna Lesko, Alex Velea şi Matteo, iar Morar şi Buzdugan dau startul distracţie în Iulius Mall din Iaşi, unde CRBL şi Nicole Cherry vor performa.

Pentru cei din faţa televizoarelor, sărbătoarea continuă la TV, cu ediţiile speciale de la „Mireasă pentru fiul meu“ şi „Acces Direct“, iar seara va culmina la 20.00, cu „X Factor“, unde Cheloo, Delia şi Bittman vor testa concurenţii, iar trupa Holograf, în frunte cu specialistul din juriu, va susţine un spectacol.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite