Andrea Bocelli, duete inedite cu Jennifer Lopez şi Nelly Furtado

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrea Bocelli va lansa în 2013 cel de-al 14-lea material discografic din cariera sa, pentru care a colaborat şi cu câteva vedete internaţionale . Materialul va apărea pe piaţă la sfârşitul lunii ianuarie, cu câteva luni înainte ca artistul să concerteze în premieră la Bucureşti.

Noul album se numeşte „Passione“ şi este o colecţie de cântece de dragoste cu iz mediteraneean şi, în acelaşi timp, o continuare a poveştii începute în 2006 cu albumul „Amore“.
„Passione” este cel de-al 14-lea material de studio al artistului şi conţine piese înregistrate în nu mai puţin de şase limbi (italiană, franceză, spaniolă, engleză, portugheză şi napoletană). Pe acest album se poate asculta şi vocea celebrei Edith Piaf, cea care a făcut cunoscută piesa „La Vie en Rose“, pentru realizarea acestui duet fiind suprapusă vocea tenorului peste varianta originală a piesei.
Tenorul a colaborat pentru acest proiect şi cu câteva vedete internaţionale, astfel că pe noul album se va regăsi şi o piesă cântată împreună Jennifer Lopez. Conceptul este unul inedit, cu multă imaginaţie şi curaj. Piesa se numeşte „Quizás, Quizás, Quizás“ şi este versiunea în limba spaniolă a melodiei „Perhaps, Perhaps, Perhaps“.

Surprizele lui Andrea Bocellia nu se opresc însă aici. Tenorul a colaborat şi cu celebra cântăreaţă Nelly Furtado pentru piesa „Corcovado“. Nelly este cunoscută pentru faptul că experimentează diferite instrumente, sounduri, genuri, limbi şi stiluri vocale. „Îmi place să abordez genuri diferite: azi îmi concentrez toată atenţia asupra muzicii pop, iar mâine asupra rapului. îmi place să încerc întotdeauna lucruri noi şi mă provoacă diversitatea soundurior. De fapt, chiar de curând am înregistrat o piesă împreună cu Andrea Bocelli“, a declarat încântată Nelly pentru o publicaţie din Filipine.

Pe 25 mai 2013, tenorul va susţine, la Romexpo, primul său concert în România. 

Biletele au preţuri cuprinse între 150 de lei şi 1.400 de lei şi se găsesc în magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinul BILETOO din Cinema Patria, Sala Palatului, magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Vodafone, Germanos, Domo, Palatul Naţional al Copiilor, dar şi la Oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.

MuzicăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite