FOTO Transformarea uluitoare în oameni a animalelor din filmele Disney

0
0

V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta cele mai îndrăgite animale din desenele Disney personificate? O graficiană niponă a făcut un exerciţiu de imaginaţie, iar personaje precum răţoiul Donald, leul Simbad şi porcul mistreţ Pumbaa („Regele Leu“), crabul Sebastian („Mica Sirenă“) şi Mickey Mouse au căpătat trăsături şi caracteristici umane.

Chaico, o artistă din Japonia, specializată în arta digitală, a personificat cele mai faimoase animale din filmele de animaţie create de Walt Disney. Ceea ce a fost, la început, un exerciţiu de imaginaţie s-a transformat, în scurt timp, într-o mică afacere destul de profitabilă.

Desenele artistei nipone s-au bucurat de un succes extraordinar şi nu puţini au fost cei care s-au oferit să plătească în schimbul unui tablou cu Mickey Mouse în ipostaza unui tânăr caristamatic. Astfel, Chaico a început să-şi vândă desenele, postate pe contul său de DeviantArt (chaccko.deviantart.com), şi să excute altele la comanda noilor clienţi.

Potrivit blogului lui Chaico de pe deviantart.com, preţurile unui desen variază, în funcţie de complexitate, mărime şi detalii, între 20 şi 300 de dolari. Cu toate acestea, artista şi-a rezervat dreptul de a-şi selecta clientela.

„Adevărul“ vă prezintă câteva dintre cele mai reuşite desene ale talentatei artiste nipone.

Mickey Mouse

image

Minnie Mouse

image

Răţoiul Donald şi raţa Daisy

image

Suricata Timon, porcul Pumbaa şi leul Simba din „Regele Leu“

image

Leul Scar din „Regele Leu“

image

Peştele Flounder şi Ariel din „Mica Sirenă“

image

Crabul Sebastian din „Mica Sirenă“

image

Robin Hood

image

Leul - Prinţul John şi şarpele Sir Hiss din „Robin Hood“ 

image

Căţeluşa Darling din „Doamna şi Vagabondul“

image

Câinele vagabond din „Doamna şi Vagabondul“

image

Căţeii Trusty şi Jock din „Doamna şi Vagabondul“

image
Showbiz


Ultimele știri
Cele mai citite