Westernul gay al lui Almodóvar a atras numeroşi cinefili la proiecţia specială VIDEO

0
Publicat:

Numeroşi cinefili dornici să vizioneze miercuri după amiază la Cannes "Strange Way of Life", de Pedro Almodóvar, un western de 31 de minute, cu Ethan Hawke şi Pedro Pascal în rolurile a doi îndrăgostiţi, au fost refuzaţi după ce au aşteptat peste o oră în ploaie, notează Reuters.

Filmul, inspirat de celebrul "Brokeback Mountain", al lui Ang Lee, a fost prezentat în cadrul unei proiecţii speciale în prezenţa actorilor din distribuţie, cu excepţia starului din "The Mandalorian", Pedro Pascal, care ar filma un sequel al dramei istorice "Gladiator" (2000), de Ridley Scott.

Premieră Strange Way of Life FOTO EPA EFE
Premieră Strange Way of Life FOTO EPA EFE

"Strange Way of Life", care împrumută mult din filmele lui Clint Eastwood, îi urmăreşte pe şeriful Jake (Ethan Hawke) şi pe fermierul Silva (Pedro Pascal), doi vechi prieteni care se reîntâlnesc după 25 de ani şi sunt atraşi unul de celălalt.

Criticii i-a făcut o primire călduroasă filmului, considerându-l fidel genului său, dar în acelaşi timp adăugând ceva la acesta, şi au fost deschişi la ideea ca Almodóvar să îl transforme într-un lungmetraj.

Pelicula va fi lansată în cursul acestui an şi va fi distribuită de Sony Pictures Classics, potrivit revistei de specialitate Variety.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite