VIDEO Dinozaurii revin pe marele ecran, după 14 ani, în primul trailer al noului film din seria „Jurassic Park“

0
0
Filmul „Jurassic World“ este
regizat Colin Trevorrow, iar fanii speculează deja că acesta va fi
unul dintre marile blockbustere ale anului 2015
Filmul „Jurassic World“ este regizat Colin Trevorrow, iar fanii speculează deja că acesta va fi unul dintre marile blockbustere ale anului 2015

„Jurassic World“, a patra parte a seriei de filme cu dinozauri, promite adrenalină şi teroare în noul trailer lansat cu două zile înainte de ziua promisă. Un dinozaur însetat de sânge realizat de geneticieni în laborator va răspândi haos în noul parc tematic, motiv pentru care actorul Chris Pratt („Gardienii Galaxiei“) este chemat să rezolve ameninţarea.

Ultimele cuvinte pe care orice om ar vrea să le audă înainte de a vizita un parc tematic populat de dinozauri ar putea să fie: „Dacă ceva te urmăreşte, pur şi simplu începi să alergi“. Propoziţia promite un haos preistoric, garantat de primul trailer dedicat producţiei „Jurassic World“, „o nouă teroare SF, cu aventuri care au loc la 22 de ani după evenimentele oribile din «Jurassic Park»“, constituind a patra parte a celebrei serii.

Printre numeroasele creaturi pe care clipul video le arată se numără un dinozaur asemănător unui crocodil enorm care devorează un rechin, o hoardă de monştrii bipezi care aleargă pe un câmp şi un clan de velociraptori care aleargă alături de Chris Pratt, în rolul lui Owen, în timp ce acesta străbate jungla pe o motocicletă. În „Jurassic World“, „personajul negativ“ este reprezentat de un dinozaur „hibrid modificat genetic“ care pe cât este de inteligent, pe atât este însetat de sânge. „Aţi realizat un nou fel de dinozaur? Probabil nu este o idee buna“, concluzionează Pratt intriga poveştii, care mai spune că animalul va ucide tot ce mişcă.

Filmul este regizat Colin Trevorrow, iar fanii speculează deja că acesta va fi unul dintre marile blockbustere ale anului 2015. Rick Jaffa şi Amanda Silver („Planeta maimuţelor. Invazia/Rise of the Planet of the Apes“) sunt scenariştii noului film. De data aceasta, Steven Spielberg nu va regiza pelicula, ci o va produce alături de Frank Marshall, aşa cum s-a întâmplat cu toate lungmetrajele seriei. Spielberg a regizat primele două părţi ale seriei, însă partea a treia a fost regizată de Joe Johnston.

A patra parte a seriei de succes „Jurassic Park“, produsă de celebrul Steven Spielberg, va fi lansată pe 12 iunie 2015 şi va fi filmată în versiune 3D. Adaptarea originală a romanului din 1900 al lui Michael Crichton, filmul „Jurassic Park“ din 1993 a avut încasări de 915 milioane de dolari la nivel mondial şi două continuări: „Lumea dispărută: Jurassic Park/The Lost World: Jurassic Park“ (1997) şi „Jurassic Park III“ (2001).

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite