Steven Spielberg, „desfiinţat“ pe Facebook pentru că a omorât dinozauri

0
0
Steven Spielbrg alături de un dinozaur mecanic, într-o fotografie realizată la filmările producţiei „Jurassic
Park“, în 1993 FOTO Jay Branscomb/Facebook
Steven Spielbrg alături de un dinozaur mecanic, într-o fotografie realizată la filmările producţiei „Jurassic Park“, în 1993 FOTO Jay Branscomb/Facebook

Nimic nu te poate salva de furia internauţilor, nici măcar statutul de star. Steven Spielberg a fost „pus la zid“ după ce un utilizator Facebook a distribuit o fotografie în care regizorul apare lângă un dinozaur mort, pe platourile de filmare ale peliculei „Jurassic Park“ (1993).

Fotografiile cu animale vânate stârnesc indignare în reţele de socializare şi asta s-a întâmplat şi în cazul regizorului american Steven Spielberg, chiar dacă a fost vorba de o farsă, relatează independent.co.uk.

Utilizatorul Jay Branscomb a postat pe Facebook o fotografie în care Spielberg apare alături de un dinozaur (mecanic) mort, alături de următorul text: „O poză dezgustătoare a unui vânător, alături de dinozaurul pe care tocmai l-a măcelărit. Distribuiţi această fotografie, ca să-l facem de ruşine pe acest om de nimic“.

Fără să mai raţioneze şi fără să ţină cont de faptul că dinozaurii sunt o specie dispărută de peste 60 de milioane de ani, foarte mulţi utilizatori Facebook au intrat în jocul lui Branscomb. Până acum, fotografia realizată la filmările producţiei „Jurassic Park“, în 1993, are peste 15.000 de like-uri, peste 8.800 de comentarii şi a fost distribuită de peste 40.000 de ori.

Iniţial, fotografia a avut multe comentarii de la utilizatori care îl atacau pe regizorul american, apoi au apărut comentarii ale celor ce îi ironizau pe primii. Oamenii l-au catalogat pe Spielberg drept un „ticălos nernorocit“, au spus despre fotografie că înfăţişează „o realitate tristă şi dezgustătoare“, s-au declarat „furioşi şi scârbiţi“.

„Vânătoarea nu e un sport! De ce ai omorât un animal atât de rar?“, a scris unul dintre comentatori. „Nu o să ma mai uit niciodată la filme tale, ucigaşule de animale“, a comentat un alt utilizator.

Jay Branscomb a postat această fotografie la scurt timp după ce Facebook a luat decizia de a şterge pozele distribuite în reţea de o tânără de 19 ani, Kendall Jones, în care fata apare zâmbind lăngă trupurile animalelor pe care susţine că le-a vânat (lei, elefanţi, rinoceri, hipopotami, leoparzi, zebre etc).

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri