Tom Hardy, în cărţi pentru a deveni următorul James Bond

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Hardy FOTO AP
Tom Hardy FOTO AP

Actorul britanic Tom Hardy capătă şanse tot mai mari pentru a fi următorul James Bond, apropiindu-se de Idris Elba şi Damian Lewis la casele de pariuri, informează mashable.com.

Casa de pariuri irlandeză BoyleSports a anunţat că actorului i-a crescut cota pentru a juca rolul celebrului spion de la 6/1 la 4/1. Hardy încă se află în urma lui Idris Elba şi Damian Lewis, ambii cotaţi cu 3/1 pentru a-l înlocui pe Daniel Craig în momentul în care acesta va decide să renunţe la rol.

Creşterea cotelor lui Hardy se datorează în principal criticilor pe care Elba le-a primit de la Anthony Horowitz, autorul ales să scrie următorul roman din seria James Bond. Horowitz a declarat că fostul star din The Wire nu este potrivit pentru rolul lui Bond. Elba este favorit pentru deveni primul actor de culoare din istorie ce îl joacă pe agentul 007, principalul său contracandidat fiind Damian Lewis, cunoscut pentru rolul sergentului Nicholas Brody în serialul Homeland.

Hardy este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood în acest moment, datorită rolurilor sale din filme precum Inception sau The Dark Knight Rises. Actorul de 37 ani a jucat şi rolul principal în blockbuster-ul Mad Max: Fury Road, unul dintre cele mai apreciate filme ale verii.

În afara celor trei, Henry Cavill este şi el în cărţi pentru rolul lui 007, având o cotă de 4/1 la BoyleSports, în timp ce Michael Fassbender este cotat 6/1. Şanse mult mai mici le au actori consacraţi preum Orlando Bloom (25/1) sau Christian Bale (50/1).

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite