„Shogun“ și o serie de filme romantice, printre premierele lunii februarie la Disney+ LISTĂ

0
Publicat:

Luna februarie aduce mult-așteptata serie de la FX, SHōGUN, pe Disney+, o adaptare originală a romanului lui James Clavell. Iar colecția de Valentine's Day include comedii romantice clasice și cele mai diverse povești de dragoste pentru toți.

image

Shogun, din 27 februarie

O adaptare originală a romanului lui James Clavell, serialul Shōgun de la FX este plasat în Japonia anului 1600, în zorii unui război civil care a marcat întregul secol. Lordul Yoshii Toranaga se luptă pentru viața sa, în timp ce dușmanii săi din Consiliul Regenților se unesc împotriva sa, când o misterioasă navă europeană este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere.

The Marvels, din 7 februarie

Carol Danvers (Brie Larson), alias Căpitanul Marvel, și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă. Dar consecințele o fac pe Carol să suporte povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle ei o trimit într-o călătorie anormală care are legătură cu un revoluționar Kree, puterile lui Carol Danvers, alias Căpitanul Marvel, se întrepătrund cu cele ale super-fanei din Jersey City, Kamala Khan, alias Ms. Marvel, și cu cele ale nepoatei înstrăinate a lui Carol, acum de la S.A.B.E.R., astronauta Monica Rambeau. Împreună, acest trio improbabil trebuie să facă echipă și să învețe să lucreze împreună pentru a salva universul. „The Marvels” este interpretat de actorii Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton și Seo-Jun Park.

image

RIME CONSPIRATIVE (CYPHER), din 16 februarie

Tierra Whack a devenit cunoscută cântând rap pe o stradă din Philadelphia pentru canalul ei de YouTube. După câțiva ani, regizorul Chris Moukarbel începe să documenteze ascensiunea ei fulminantă. Curând, începem să ne întrebăm cine pe cine filmează și dacă a fi văzut (sau urmărit) este o parte dezirabilă și inevitabilă a succesului.

COLECȚIE PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Fie că te simți romantic sau nu în luna februarie, Disney+ are ceva pentru toată lumea în acest sezon.

Pam & Tommy Disponibil 

Focul Iubirii (Fire of Love)

 Romeo și Julieta 

Titanic

This is US 

Frumoasa și Bestia (Beauty and The Beast)

Poveste din Cartierul de Vest (West Side Story) 

ALTE NOUTĂȚI ÎN LUNA FEBRUARIE

Prafuri Sezonul 6 (Snowfall) Disponibil din 28 februarie

Bob’s Burgers Sezonul 14 Disponibil din 21 februarie

Aici e casa noastră: Vestul Mijlociu (We Live Here: The Midwest) Disponibil din 28 februarie

Suncoast Disponibil din 9 februarie

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite