Noul film din franciza „Omul-Păianjen“ va avea în prim-plan o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Sony vrea să aducă în atenţia publicului un film în care o eroină din universul „Omului-Păianjen“ să fie cea care face legea. Planurile pentru scenariul peliculei sunt în curs de pregătire, iar fanii speculează că vor exista trei variante de eroine dintre care producătorii să aleagă: Black Cat, Silver Sable şi Spider-Woman.

Sony îşi îndreaptă atenţia către un film cu o supereroină din universul „Omului-Păianjen“, după ce a amânat „The Amazing Spider-Man 3“ pentru 2018. Astfel, compania de producţie a angajat-o pe Lisa Joy, care a lucrat pentru show-uri precum „Burn Notice“ şi „Pushing Daisies“, pentru a scrie scenariul unei pelicule având în prim-plan un personaj de sex feminin. Deşi nu este sigur care va fi eroina abordată de Sony, fanii speculează trei variante: Black Cat, Silver Sable şi Spider-Woman, scrie „The Hollywood Reporter“.

Interesul companiei Sony de a crea o eroină într-un film de acţiune vine la puţin timp după ce Scarlett Johansson a apărut în rolul principal din „Lucy“, un film de Luc Besson. Actriţa a dovedit că există un apetit al publicului pentru poveştile în care femeile fac legea, devansând, de altfel, producţia „Hercules“, în care Dwayne „The Rock“ Johnson îl interpretează pe Hercule. În aceeaşi măsură, Marvel (companie controlată de Disney) a anunţat că Thor va deveni femeie într-o viitoare serie de benzi desenate.

În trecut au existat încercări de a realiza filme în care eroine precum Catwoman (Halle Berry) şi Elektra (Jennifer Garner) făceau deliciul fanilor, însă succesul la box office a împiedicat producătorii să realizeze continuări. Pe de altă parte, în prezent, statisticile arată că publicul este pregătit pentru un film dedicat unei femei. O analiză a filmelor realizate în 2013 a arătat că peliculele în care au existau personaje feminine puternice, cum ar fi cele din „Jocurile Foamei“ sau „Frozen“, au avut mai mult de câştigat la nivelul încasărilor, arată publicaţia „Time“.

După ce „The Amazing Spider-Man 2“ a dezamăgit în ceea ce priveşte încasările la box-office, fiind criticat pentur că este mult prea aglomerat de răufăcători şi nu se concentrează îndeajuns pe povestea de dragoste dintre erou şi iubita lui, Sony a amânat partea a treia a filmului pentru 2018, deşi lansarea era programată pentru 10 iulie 2016. În schimb, pe 11 noiembrie 2016, Sony va lansa „Sinister Six“, a cărei acţiune este centrată pe mai mulţi răufăcători din universul Omului-Păianjen.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite