Motivul ciudat pentru care Natalie Portman refuză să expună Oscarul câştigat în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină campanie de promovare a filmului cu care îşi face debutul regizoral, Natalie Portman a acordat un interviu publicaţiei „The Hollywood Reporter“ în care dezvăluie motivul pentru care evită să expună în casă Oscarul câştigat în 2011 pentru rolul din „Lebăda neagră/Black Swan“.

În 2011, Natalie Portman a plecat acasă cu Oscarul categoriei Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea din „Lebăda neagră/Black Swan“. Dar actriţa de 33 de ani, care locuieşte în Paris împreună cu soţul şi fiul ei, nu ţine statueta la vedere în casa ei. Ba mai mult, aceasta a declarat că nu ştie exact unde se află.

Într-un interviu acordat publicaţiei „The Hollywood Reporter“, Portman a explicat de ce crede că statueta pe care a câştigat-o este insignifiantă.

„Nu ştiu unde e. Cred că e în seif. N-am mai văzut-o de ceva timp. Îi citeam fiului meu povestea lui Avraam şi îi vorbeam despre diverse lucruri cum ar fi idolii falşi. Şi statueta chiar asta este. Să o ţin la loc de cinste în casa mea ar însemna să venerez un idol fals. Ăsta este motivul pentru care nu am Oscarul la vedere“, a explicat Portman. 

În momentul de faţă, Portman promovează pelicula „O poveste despre dragoste şi întuneric“, film ce reprezintă debutul regizoral al acesteia. Producţia este o adaptare a memoriilor scriitorului israelian Amos Oz, Natalie Portman fiind actriţă şi, totodată, scenarista şi regizoara filmului. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite