Micutzu face „Teambuilding“ cu Șerban Pavlu. „Un film atipic pentru România“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Teambuilding“, o comedie spumoasă despre viața și provocările unei cariere în corporație, va avea premiera în cinematografele din toată țara pe 30 septembrie.

„Teambuilding“, o comedie spumoasă despre viața în corporație
„Teambuilding“, o comedie spumoasă despre viața în corporație

După succesul producțiilor „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“, filme care au înregistrat recorduri în anul lansării lor, Vidra Productions lansează „Teambuilding“. Este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un treambuilding în care coroporatiștii se dezlănțuie, arătându-și, în final, și partea umană. Filmările au avut loc în București și la munte, în perioada iulie-septembrie 2021.

„Teambuilding este cel mai amuzant scenariu la care am lucrat, cu cei mai mulți actori de comedie de după Revoluție. Este un film atipic pentru România, dacă stăm să ne gândim că a avut la cârmă trei regizori din medii creative diferite: eu (online), Alex Coteț (publicitate) și Micutzu (stand-up). Cred că asta îl face o comedie complete, pentru toate tipurile de public“, spune Matei Dima, regizor și actor principal.

Emil (Matei Dima) se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl „promovează“ și îl face team-leader în departamentul de call center - ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

afis film jpg

Merg cu toții în teambuildingul companiei, unde Emil se atașează de noii săi colegi și face tot posibilul să-i ajute să-și păstreze joburile, concurând pentru cupa veseliei cu colegii din Ardeal, Moldova și Oltenia.

Din distribuția filmului fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu.

Filmul va putea fi văzut în toate cinematografele din țară în avanpremieră, în zilele de 27, 28 și 29 septembrie, și în premieră pe 30 septembrie 2022.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite